Brownies per post als relatiegeschenk

Heerlijke brownies als relatiegeschenk: geweldig brievenbuscadeautje!

Op zoek naar een lekker brievenbus geschenk voor je personeel of relaties? Verras met relatiegeschenk brownies per post. Er zijn super veel smaken om uit te kiezen, het ziet er leuk uit en: brownies passen door de brievenbus!

Lees hier nuttige info, zodat je makkelijk kunt vergelijken op service, verzendkosten en uiteraard ook het aanbod van brownies.

 1. Brownie bezorgers vergelijken
 2. Versturen naar meerdere adressen
 3. Waar je nog meer op moet letten

De 3 beste brownie bezorgers

Vergelijk de beste brownie bezorgers hier op prijs, assortiment en reviews. Ik heb een vergelijking voor je gemaakt van de beste leveranciers. In het onderstaande overzicht zie je de vanaf kosten (excl. BTW) en verzendkosten voor 6 brownies in een doos:

Box Brownies
9/10

Voordelen

 • Gratis persoonlijk kaartje
 • Bezorgkosten € 2,99 binnen NL en € 7,99 (BE en DE)
 • Vegan brownies in assortiment

Nadelen

 • Geen verzendlijst upload optie
Taartenwinkel
8/10

Voordelen

 • Bezorgen binnen NL € 3,95
 • Spoedlevering ( binnen 2 uur) mogelijk

Nadelen

 • Extra kosten persoonlijke kaart € 1,50
 • Geen verzendlijst upload optie
 • Geen Vegan brownies
Gefelicitaart
7/10

Voordelen

 • Makkelijk meerdere bezorgadressen uploaden via een Excel invullijst

Nadelen

 • Hoge verzendkosten: € 7,50
 • Extra kosten persoonlijke kaart € 1,50

Wil je brownies per post versturen naar meerdere adressen?

Stel je wilt een eigen doos brownies samenstellen en laat ze verzenden naar meerdere individuele adressen. Verzenden naar meerdere adressen is een handige service, en sinds corona een veel gebruikte verzendmethode. Sommige webshops bieden de mogelijkheid om een excel sheet te uploaden met de adresgegevens van al je ontvangers. Makkelijk toch? Maar als je dit uitbesteed aan een leverancier, zorg er dan wel voor dat ze veilig conform Europese privacywetgeving omgaan met je data. Hoe dat precies zit, leg ik uit in het artikel: AVG proof relatiegeschenken versturen: Covid en privacy.

Lees ook:  Rolling Stones chocolade

Waar moet je nog meer op letten?

De belangrijkste criteria zijn: prijs, levertijd, assortiment, cadeauverpakking en de gebruikte ingrediënten. De prijzen verschillen vooral als het gaat om verzendkosten, en de mogelijkheid voor het toevoegen van een persoonlijk berichtje. Bij alle leveranciers in onze vergelijking worden de brownies zorgvuldig verpakt in een mooie craft papieren cadeauverpakking. Er zijn Vegan opties, en informatie over allergenen. Maar denk ook aan huisdieren!  

Huisdieren?

Geen enkele verpakking is opgewassen tegen een nieuwsgierige hond of kat. En je weet nooit zeker of de ontvanger van je brownies een huisdier heeft dat bij de post kan. Dat is belangrijk want in cacao en chocolade zit theobromine en daar gaan huisdieren over het algemeen behoorlijk slecht op. Dat wist ik ook niet, dus ging het meteen uitzoeken. 

De hoeveelheid theobromine in chocolade is (ook bij grote chocoladeconsumptie) gelukkig veilig voor de mens. Maar die stof kan dodelijk zijn voor dieren zoals honden, katten, paarden en fretten, omdat ze theobromine langzamer afbreken. De hoeveelheid theobromine in één reep pure chocolade van 200 gram is voldoende om een labrador te doden.

Daarom is het verstandig om je personeel of relaties te waarschuwen dat er een pakketje met chocolade door de brievenbus komt. Beetje jammer van het verrassingselement maar geloof mij dat je bericht in dank wordt afgenomen door mensen met een huisdier!