3 leukste picknick gadgets: Seatzac, CasusGrill, Foooty

De perfecte picknick is voor iedereen anders. Maar dit wil je sowieso: balletje trappen, lekker zitten en BBQ. Trakteer je klanten op deze relaxte picknick gadgets en wannahaves.

Feel-Good BBQ

Voor een goede grillworst of hamburger heb je een barbecue nodig. Het is alleen een heel gedoe om dat ding mee te slepen. Daarom wil je een wegwerp barbecue. En deze barbecue van karton

kan je weggooien zonder schuldgevoel. Hij bestaat namelijk uit FSC gecertificeerd karton, lavasteen en het grillrek is gemaakt van bamboe. Lekker en duurzaam relatiegeschenk!

Biologisch afbreekbare wegwerp barbecue van karton

Geen houten reet dankzij Seatzac

Een natte of houten kont. Last van je rug, nek en ga zo maar door. Al die zorgen zijn verleden tijd. Met een Seatzac heb je geen excuus meer om die picknick af te zeggen. Een super compacte, draagbare lucht zitzak. Oppompen is niet nodig. Je trekt de zak open, en slingert hem wat in het rond. Dichtklikken en chillen maar. Bedruk de Seatzac met je logo, dan zit je goed.

SeatZac bedrukken met logo?

Opvouwbare voetbal

Een gadget geboren uit frustratie. Deze voetbal past gewoon in je broekzak. Perfect geschikt als picknick gadget. Daarnaast kun je er ook allerlei andere dingen mee maken zoals een frisbee, jongleer ballen of zelfs een raket. Bedruk de Foooty met je logo of laat hem maken in de kleuren van je club.

Foooty, de opvouwbare voetbal. Leuk bedacht!
Lees ook:  BK’s ronde strandlakens helpen mee met social distancing