Klassieke tegeltjes bedrukt met moderne prints

Relatiegeschenk tegeltjes bedrukken, maar dan niet met wijsheden en spreuken.

Tegeltjes bedrukt met een afgezaagde spreuk hebben duizenden mensen al gezien. Maar de bedrukte tegeltjes van StoryTiles, zijn net kleine kunstwerkjes. De tegeltjes hebben dezelfde klassieke uitstraling, maar de ontwerpen worden gecombineerd met moderne voorstellingen uit het dagelijks leven.

Handgemaakte relatiegeschenk tegeltjes vanaf € 45,-

Alle StoryTiles producten (ze bedrukken wandtegels, hout en servies) worden ambachtelijk gemaakt in Nederland. De productie vindt plaats in het hoofdkantoor in Amsterdam. Prijzen voor een custom made design liggen iets hoger, tot € 150. Van Looye Kwekers heeft bijvoorbeeld hele mooie kunst tegeltjes laten maken beschilderd met trostomaten, die ze als relatiegeschenk gaven aan hun zakenpartners tijdens een business event. Maar je kunt ook goed een kant-en-klaar ontwerp kiezen voor €45.

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

keramieken tegeltjes maken nederland fabriek amsterdam

Duurzaam relatiegeschenk

Traditionele keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. Alle tegeltjes worden nog steeds gebakken op hoge temperatuur (200 graden). De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het bijzondere relatiegeschenk levenslang mee gaat.

StoryTiles geeft een hele nieuwe draai aan de klassieke beschilderde tegeltjes. En met veel succes! Oprichter Marga van Oers heeft inmiddels meer dan 300 verkooppunten over de hele wereld. Als je interesse hebt in een relatiegeschenk tegeltje, dan gaat ze persoonlijk hara best doen een mooi ontwerp te maken dat past bij jouw geefmoment of logo.

Kraamcadeau of verhuis cadeau

Een bedrukt tegeltjes staat leuk in elk interieur. Modern of klassiek, op de een of andere manier past zo’n cool tegeltje altijd wel ergens bij. Door subtiel je logo, naam of huisstijl te verwerken in het ontwerp, heb je stiekem een gaaf duurzaam relatiegeschenk idee te pakken.

Lees ook:  Seatzac met logo

Laat je vast inspireren door voorbeelden van Coca-Cola, Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, Gemeente Rotterdam. Het zijn ook stijlvolle kraamcadeaus met een thema zoals Nijntje.

Voor 23:00 besteld, morgen in huis.