Leuk om te bedrukken: PowerCube Extended USB

thumbnail

Powercube is een super handige Dutch Design Tech Gadget. Dat niet alleen. Hij is ook goed te bedrukken met je logo.

De nieuwste PowerCube EXTENDED USB combineert 4 (!) stopcontacten en 2 USB aansluitingen.

Tip: Benieuwd naar de kosten van de PowerCube bedrukt met je logo? Vraag direct een offerte aan. Gratis en vrijblijvend natuurlijk.


Stekkerdoos, stekkerblok, verdeeldoos, tafelcontactdozen, stopcontacten. Elk kantoor ligt er vol mee. Logisch. Het zijn onmisbare tools om je electrisch apparaten op te laden of simpelweg van stroom te voorzien. Helaas zitten ze altijd op lastig bereikbare plekken.

Weggestopt tussen stoflagen, vergeten memo’s en diep onder bureaus. Je kent het vast wel: even je telefoon opladen, of je laptop inpluggen? Op de knieën, en kruipen maar…

Best selling tech gadget

Nooit eerder was er een practische oplossing voor de hele rits aan stopcontacten die veel ruimte in beslag nemen. En altijd op moeilijk bereikbare plekken weggestopt zitten. Enter: kubusvormige stekkerdoos de PowerCube.

PowerCube bedrukken

Stel je bent op zoek naar een originele tech gadget. En je wilt hem bedrukken met je logo. Tech gadgets zijn waanzinnige relatiegeschenken en krachtige promotie artikelen.

Dutch Design

Een leuk bijkomend voordeel van deze tech gadget is zijn oorsprong: Nederland! Allocacoc heeft een platform waarop designers hun producten kunnen aanbieden.

Allocacoc is ontstaan vanuit startuppunt YES!Delft van de TUDelft, gemeente Delft en TNO. Om de naam te snappen moet je je perspectief veranderen: achterstevoren lees je de inspiratiebron Coca-Cola. De start-up is wereldwijd bekend geworden met de kubusvormige stekkerdoos PowerCube.

Wil je snel een offerte ontvangen voor dit relatiegeschenk idee?: PowerCube bedrukken met je logo

Geschenk goeroe, gadget fanaat en branding baas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug omhoog