SwitchBot Curtain, maakt gordijnen smart

Dankzij Switchbot Curtain hoef je daarom nooit meer op te staan om je gordijnen te sluiten.

SwitchBot Curtain is de betaalbare retrofit-oplossing waar iedereen op heeft gewacht. Eindelijk is er een gemakkelijke oplossing voor het vermoeiende klusje van gordijnen openen en sluiten.

switchbot curtain automatische gordijnen opener
Past op ouderwetse gordijrails, simpel te monteren, groot bedrukkingsgebied.
Bedien de switchbot automatische gordijnen gemakkelijk met een app of draadloze afstandsbediening.

Automatisch gordijnen openen

Automatiseer je bestaande gordijnen met deze handige gadget. Je hangt ‘m supersnel op zonder gereedschap. En je hebt er geen snoer voor nodig, hij kan zich opladen met zonne-energie.

Automatiseer bestaande gordijnen. Switchbot Curtain luisterd naar Alexa, Google Home en Siri.

Wat is een retrofit oplossing?

Met retrofit oplossingen, automatiseer je ouderwetse (retro) artikelen met behulp van een simpel smart device. Het voordeel is dat je bestaande producten niet hoeft weg te gooien, maar een upgrade kunt geven. Zo verander je op een eenvoudige manier een retro interieur in een smart home. Er zijn veel meer toepassingen en retrofit oplossingen van Switchbot.

Robotica

Tech gadgets en robotica zijn niet alleen geschikte cadeautjes voor nerds en techneuten. Je kunt er lacherig over doen, en laten we eerlijk zijn deze robot smartphone cleaner heb je niet echt nodig.

Maar de automatische gordijn openener bewijst dat je mensen ook echt blij kan maken met een smart gift. Daarom is dit ook een leuk relatiegeschenk idee voor elk merk dat zich wil richten op mensen die slecht ter been zijn, gehandicapten en senioren in het algemeen.