Slimme stekkers bedrukken: slimste relatiegeschenk voor je smart home!

Slim-slimmer-het slimste relatiegeschenk. Ontdek hoe leuk een smart home gadget als relatiegeschenk kan zijn.

Onlangs schreven we nog over de toekomst van het relatiegeschenk. Daarin spelen phygitale producten een belangrijke rol. Smart home gadgets zijn daar een perfect voorbeeld van. En ik ontdekte dit Nederlandse bedrijf die slimme stekkers bedrukken met je logo. Een gaaf duurzaam relatiegeschenk idee!

talo slimme stekker bedrukt met logo

Volgens de ING wonen steeds meer mensen in een ‘smart home’ oftewel slim huis. Een huis slim maken is niet goedkoop. In een rapport stelt de bank dat dit “ tot enkele duizenden euro’s per woning kost –  dit betekent een potentiële markt van 600 miljoen euro per jaar.” 

Wat zijn smart home producten?

Een slim huis veronderstelt slimme apparaten. Een apparaat is slim, als je het via spraak, sensoren of smartphone kunt (laten) bedienen. Denk aan lampen die bij schemer automatisch aangaan of op afroep aan- of uitschakelen (1 op de 7 gezinnen heeft die al ergens hangen of staan). Andere voorbeelden zijn bewegingssensoren met alarm-, camera- of verlichtingsfunctie, een robotstofzuiger, of een slimme thermostaat die zelf de temperatuur regelt en/of van afstand te bedienen is met je smartphone (14% van de huishoudens heeft er al een).

En dan zijn er nog de voice-assistenten als Siri, Alexa, of Google Assistant. Zij geven jou het laatste nieuws, weersvoorspellingen en verkeersinfo,en kunnen daarnaast iemand bellen, timers instellen,agenda-items aanmaken, muziek afspelen, en zelf grappen vertellen.

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft echter nog geen enkel slim apparaat in huis, en slechts 3% is echt bereid om er veel geld in te investeren – liever besteedt men wat extra’s in duurzaamheid of extra ruimte. Een van de redenen is ongetwijfeld het idee dat het allemaal erg ingewikkeld is en veel geld kost. Maar of dat wel zo is…?  Bedenk dat de meeste apparaten alleen een aan- of uitknopje hebben! Die zijn met een simpele manier al snel slim te maken! En dat hoeft helemaal niet zo veel te kosten. 

Lees ook:  Kerstballen bedrukken: origineel kerstcadeau

Waarom wil je slimme stekkers bedrukken met je logo?

Er is een heel simpele manier om al die domme apparaten van jezelf en van je relaties slimmer te maken: door ze een slimme stekker van Talo cadeau te doen! Dit merk levert ook een slimme beveiligingscamera, of zelfs een voederautomaat voor je huisdier.

Zo’n slimme stekker is het begin van een slim huis. Je verbindt de Talo Slimme Stekker direct met je eigen Wi-Fi netwerk, geen bridge of hub nodig dus. Zodra de stekker hiermee is verbonden, kun je elk “dom” apparaat met de bijbehorende Smart Life app op je telefoon of een spraakcommando bedienen. Ook commando’s aan Google Home, Amazon Alexa of Siri zullen werken. 

De stekker doet echter meer: je kunt hem ook instellen om bijvoorbeeld de verlichting van je woonkamer of je tuin automatisch aan te zetten zodra het donker wordt. Of om je lichten op verschillende tijden aan- en uit te laten gaan wanneer je op vakantie bent! Je kunt ook een airco aanzetten als het te warm wordt. En ook interessant: je ziet op je telefoon hoeveel stroom het aangesloten apparaat verbruikt! De mogelijkheden zijn talrijk en zullen alleen maar toenemen.

Voordelen slimme stekkers
  • Koppel de stekkers in de Smart Life app en gebruik Google Home, Amazon Alexa of Siri
  • Kwalitatieve smart home gadget met 4 jaar garantie
  • Krijg inzicht in stroomverbruik
  • Super stijlvolle cadeauverpakking
  • Stel een timer in wanneer de slimme stekkers aan of uit gaan, of laat je verlichting automatisch aangaan bij zonsondergang (handig als je op vakantie gaat)
Lees ook:  Relatiegeschenken bedrukken met kunst

Jouw organisatie als innovatieve en duurzame partner

Telkens als de klant merkt dat zijn home weer iets smarts doet zal zij/hij aan je denken. Talo (Fins voor  huis) biedt de mogelijkheid om de slimme stekkers te bedrukken. Kies een geschenkverpakking die past bij jou en je relaties (wat dacht je van een verbanddoos voor ziekenhuizen?) en – smarter nog, Talo biedt zelfs de mogelijkheid om je relatie een eigen volledig aangepaste webpagina te bieden, waarmee je je boodschap een extra boost kunt geven geven.

slimme stekker bedrukken logo voorbeeld smart gadget relatiegeschenk
Slimme stekker, bedrukt met logo in geschenkverpakking

Oh, en je hoeft niet bang te zijn dat je relatiegeschenk naar een maand de geest geeft. Talo staat voor kwaliteit, en biedt op ieder product een garantietermijn van 4 jaar. Jij én je relatie móet voor 100% tevreden zijn, anders heeft Talo gefaald. Slim-slimmer-slimst van ze!