Snowboard bedrukken

Een snowboard bedrukken met je eigen ontwerp en logo om de sportieve kant van je kleding merk te benadrukken. Hier is een leuk voorbeeld! Deelnemers aan de winactie van McGREGOR Shoes maken kans op een limited edition, custom made snowboard.

McGREGOR Shoes laat snowboard bedrukken met hun logo voor een winactie

Ik had wel eens eerder gehoord van McGREGOR, associeerde het kledingmerk op een of andere manier met ANWB leden, geen idee waarom. En toen zag ik deze winactie met een branded snowboard. Wat blijkt? McGREGOR is sportkleding, aha!

Het merk is in 1929 in New York ontstaan toen de Amerikaanse man steeds meer vrije tijd kreeg die hij invulde met sportieve activiteiten. Alleen ontbrak het nog aan kleding om gemakkelijk in te wandelen, te tennissen: vrijetijdskleding. Laten we zeggen: American sportswear voor mannen. Snap je de link met leden van De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB? Precies daarom is dit gepersonaliseerde snowboard een slim incentive voor hun winactie.

Athleisure

Sinds 2019 worden McGregor schoenen hier in Nederland geproduceerd door het Brabantse Van Gastel Shoes. Behalve vrijetijdskleding kun je dus ook schoenen kopen van McGregor. Ze zijn bij McGREGOR dolblij met het feit dat de grens tussen formeel en casual blijft vervagen. Hun Athleisure-collectie bevat o.a. bootschoenen en schoenen met een trendy tennisclub look. En in de najaarscollectie stevige warme boots voor de après-ski.

Kun je een snowboard wrappen of bedrukken?

Wil je een kiteboard, wakeboard of snowboard bedrukken? Dan is wrappen wel de meest gebruikelijke druktechniek. Het voordeel is dat het wrapping materiaal (vinyl) een beschermende functie heeft. Het is bovendien super duurzaam materiaal waardoor je ontwerp zonder kleurverlies, strak en lang op het board blijft zitten.