Lay’s MAX x Sony

Lays ribbelchips, voorheen Lays Superchips, heten vanaf nu Lay’s MAX en dat vieren ze met een winactie en gave branded premiums!

Win een Lay’s MAX Sony speaker of een van de unieke Lay’s MAX sweaters

Vanaf 9 mei 2022 tot en met 26 juni 2022 kunnen liefhebbers van chips in Nederland kans maken op één van de 5 Sony XB13 EXTRA BASS™ Portable Wireless Speakers. Daarnaast geeft Lay’s ook nog 15 unieke Lay’s MAX truien weg.

Actievoorwaarden

Door je gegevens achter te laten op de actie-website van Lay’s maak je kans op een gave Lay’s MAX x Sony speaker of een van de unieke Lay’s MAX sweaters. En er is een verdubbelaar. Koop je ene zak Lay’s chips in de supermarkt, upload dan de kassabon en je kans om te winnen wordt 50% groter!

Rebranding na 40(!) jaar

Na ruim 40 jaar (!) verandert Lay’s haar iconische publieks-liefhebber Lay’s Superchips naar Lay’s Max. Lay’s (Pepsico) pakt groots uit op tv tv, digitale media, social media en OOH voor de lancering van de nieuwe naam, branding en smaken van hun ribbelchips.

Let your MAX out

Let your MAX out staat centraal en wil iedereen, met name Gen Z en Millennial snackers, bereiken die sociaal gepassioneerd zijn, intens willen leven en ervaringen willen delen met anderen. Welke premium past daar beter bij dan een draadloze speaker? Speciaal voor de echte Lay’s fans is ene limited edition branded Sony speaker en truien ontwikkeld.

lancering nieuwe chips merk lays max
Lay’s MAX ( voorheen: Superchips)
Lees ook:  Branded hoodie als kerstgeschenk van Eneba: goed gedaan!