Chiquita en Spotify bundelen krachten

Chiquita laat Spotify-gebruikers muziek playlists ontgrendelen met interactieve stickers. En zet bedrukte speakers, branded games en prijzen in om ons op te vrolijken.

Bijna acht decennia na de release van de iconische Chiquita- jingle heeft het toonaangevende bananenbedrijf de krachten gebundeld met het populaire muziek streaming platform Spotify. Samen met Spotify maakt Chiquita gebruik van hun iconische blauwe sticker om muzikaal entertainment te bieden aan fans tijdens de corona lockdown.

De joint promotion combineert de helende werking van muziek met een winactie met kans op bedrukte bluetooth speakers en jaarabonnementen op Spotify Premium.

De actie is gericht op consumenten die op zoek zijn naar merken met een positieve boodschap, te midden van onzekerheden over de gezondheidscrisis van COVID-19. 

spotify stickers chiquita banana 2020 winactie

“De Spotify Blue Sticker-serie is bedoeld om thuisblijvers aan te moedigen om deel te nemen aan een wereldwijde viering van vrolijke muziek en om contact te maken met afspeellijsten die zijn ontworpen om fans op gang te krijgen”

Carlos Lopez Flores, president van Chiquita

Chiquita Spotify winactie

Er verschijnen er vijf limited-edition stickers op Chiquita-bananen in supermarkten. Klanten kunnen de interactieve sticker scannen, om in de Spotify-app te luisteren naar door Chiquita geïnspireerde afspeellijsten. Ook zijn er voor de echte Chiquita fans vijf nieuwe remixen van de originele Chiquita banana jingle uit de jaren vijftig te beluisteren.

Bovendien geven speciale ‘Golden Banana‘ – stickers fans toegang tot branded games en maken ze kans op een gratis Spotify jaarabonnement en leuke Chiquita gadgets en give-aways. Bijvoorbeeld bedrukte Chiquita bluetooth speakers.

De looptijd van de actie is van 27-04-2020 tot en met 15 juni 2020.

Lees ook:  Deze relatiegeschenk beurzen worden verschoven door het Coronavirus (COVID-19)

Er worden 24 willekeurige winnaars geselecteerd na de looptijd van de wedstrijd. De eerste vier winnaars ontvangen elk één Spotify Premium abonnement voor 12 maanden
(geschatte waarde € 120).

De overige twintig winnaars ontvangen elk één Chiquita Bluetooth luidspreker (geschatte waarde € 30).

chiquita banana bluetooth speaker met logo spotify winactie 2020
Chiquita Bluetooth speakers

Chiquita podcast op Spotify

In tijden van hoge stress en angst kan muziek ongelooflijk belangrijk zijn, omdat het een universele band en bron van positief entertainment biedt. Daarom bieden Chiquita’s afspeellijsten via Spotify een breed scala aan feelgood muziek voor fans. De thema’s van de afspeellijst omvatten:

  1. Feeling Happy met de nieuwste trending nummers
  2. Tropical Vibes is geworteld in het erfgoed en het beroemde themalied van Chiquita
  3. Smile Workout biedt een selectie van energieke muziek die de energieverslindende voordelen van Chiquita’s smakelijke bananen complimenteert
  4. Classics biedt een zoete terugkeer naar bekende hits van de afgelopen decennia
  5. Cook & Dance biedt de perfecte sfeermuziek om van te genieten tijdens het bereiden van heerlijke Chiquita-recepten, en is een levendige singalong met Latijnse elementen
spotifi chiquita banana playlist joint promotion
Chiquita podcast op Spotify