Win een Mini – in Lidl-kleuren

Lidl France verloot drie  Mini’s in de  karakteristieke kleuren van het merk. 

Lidl Mini winactie

Om kans te maken op de Lidl Mini, haasten we ons vanaf 3 oktober naar Lille op 4 uur rijden de dichtstbijzijnde vestiging, net als die van de Auchan (wat een super supers!), met onze Lidl Plus app  om noodzakelijke boodschappen plus  wat impulsaankopen te scoren. De loterij loopt  van 3 oktober tot en met 13 november 2022.

Lidl toont zich eens te meer bereid om ons met een onverwachte promo in limited edition te verrassen. Dit keer is die edition wel erg limited tot 3 exemplaren, die overigens wel erg lijken op de Volkswagen Polo Harlekin van jaren geleden. 

mini cooper in lidl kleuren

Voor de kenners: het gaat (waarschijnlijk) om drie overgespoten Mini Camdens

Lokaas voor Lidl Loyalty

We zagen eerder al McDonald’s Biro’s in een winactie voorbij komen. Maar deze branded auto is wel echt next level. Het is weer eens wat anders dan die verschrikkelijke ‘twee voor de prijs van één’ acties die de treurbuis dezer dagen nog ondraaglijker maken – dat ondraaglijke geldt zeker voor dat onsmakelijke duo van Lidl zelf.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor dit bijzondere collector’s item moet je minstens € 30 besteden. Elke aankoop vanaf  € 30  die  tussen  3 oktober  en  13 november 2022  via de Lidl Plus app wordt geregistreerd geldt als geldig ‘lot’ waarvan er drie recht zullen geven op de auto. Je moet dan ook een paar van de iconische lidl-sneakers zien te vinden  natuurlijk – zoals de man op dit filmpje draagt:

Lees ook:  Goed gedrag wordt beloont met McDonald's Birò