Lidl AquaMini spaaractie 2020

AquaMini! Lidl trakteert haar klanten ook in 2020 op schattige knuffels

De AquaMini knuffels zien er niet alleen super schattig uit, je kunt via de gratis app ook nog handige dingen te weten komen over deze zeedieren.

Al een paar jaar lanceert Lidl begin januari een nieuwe spaaractie. De afgelopen 2 jaar waren dat de Vitamini. En ook dit jaar start er op 2 januari weer een actie om gratis pluche knuffels te sparen door boodschappen te doen bij de supermarkt.

Looptijd AquaMini spaaractie 2020 – Deze spaaractie loopt van 02-01-2020 t/m 23-02-2020. Deze actie is alleen geldig in de winkels. Je krijgt dus geen spaarzegels wanneer je online aankopen doet.

AquaMini kopen

Geen zin om te sparen? Je kunt de AquamMini knuffels voor €1,50 per stuk online kopen.

€150,- boodschappen = gratis AquaMini

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Hiermee spaar je voor gratis AquaMini’s. Met 15 zegels heb je een volle spaarkaart en mag je een Aquamini naar keuze uitzoeken. Je kunt zoveel spaarkaarten inleveren als je wilt. Omdat er 10 verschillende knuffels zijn, moet je voor 1.500 Euro aan boodschappen doen om ze allemaal te sparen.

aqua mini logo lidl spaaractie

Namen Lidl AquaMini knuffels

aqua mini namen lidl knuffels
  1. Sophie Schildpad
  2. Koen Kwal
  3. Dolly Dolfijn
  4. Okkie Octopus
  5. Kor Kogelvis
  6. Zara Zeepaard
  7. Zep Zeester
  8. Rogier Rog
  9. Dries Diepzee-hengelvis
  10. Kris Krab

Lidl AquaMini App

Opnieuw is er een speciale app ontwikkeld waardoor je de AquaMini-knuffels kunt scannen. Dankzij de AquaMini app leren kinderen meer over de zeedieren, maar je kunt er ook leuke spelletjes mee spelen. De AquaMini app van Lidl is kosteloos te downloaden in app stores. Voor verschillende typen mobiele telefoons zijn er specifieke softwareversies:

QR Codes AquaMini app

Elke AquaMini knuffel hefet een eigen QR code. Door die te scannen in de app ontgrendel je het zeediertje. Dit zijn alle scan codes van de AquaMini.

aquamini qr codes alle scancodes aqua mini lidl app

Reclame

De spaaractie wordt o.a. ondersteund door een leuke tv-commercial. Het begint met twee mannen in een bootje die zitten te vissen. Net als vorig jaar eindigt de reclame met een bekende disco hit: Boogie Wonderland van Earth, Wind & Fire. De zeedieren swingen door het scherm:


Een spaaractie is een zeer populaire vorm van reclame bij supermarkten over de hele wereld. Hier lees je er meer over. Je eigen knuffel maken kan daarom ook een goed idee zijn als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor kinderen.