Duyvis borrelplank winactie

Duyvis claimt het borrelmoment met de Duyvis borrelplank. Bij een gezellige borrel horen nu eenmaal borrelnootjes, en dit lijkt mij een super handige serveerplank. Maar het lijkt alsof Duyvis toch ergens de plank heeft misgeslagen.

Slaat PepsiCo Nederland de plank mis met Duyvis borrelplank?

Maak je borrel compleet met de Duyvis borrelplank. In de speciaal voor Duyvis (merk van PepsiCo Nederland) geproduceerde houten borrelplank zitten handige kuiltjes voor de borrelnootjes en er is ruimte voor overige snacks. Wat goed bedacht!

De borrel weer volledig claimen, dat is het doel aldus Judith Franse, Brand Manager bij Duyvis. Comedian Ruben van der Meer zien we als ambassadeur van het borrelmerk optreden in commercials en korte social media filmpjes. 

Plank misgeslagen?

Het plankje is een leuke giveaway, en nuttig voor borrels! In een reactie op facebook vonden we echter ook kritiek. In werkelijkheid lijkt de borrelplank namelijk veel kleiner dan in de geinige filmpjes van Ruben. Daar zegt iemand: “Die borrelplank ziet er in het echt toch heel anders uit is ook een heeel stuk kleiner, ook niet gegraveerd met de naam Duyvis, en die van jullie lijkt wel gelakt..” Het is niet moeilijk om houten snijplanken of borrelplanken te graveren. Dus het Duyvis logo had er makkelijk bij gekund. Het formaat lijkt inderdaad kleiner dan in de commercial, of het hoofd van Ruben is heel erg klein. Maar toch, ondanks het kleinere – teleurstellende – formaat, is de plank zelf wel helemaal in de vorm van het merk gemaakt. Misschien is de plank juist wel mooier zonder logo.

Lees ook:  De Leveranciersdagen 2018: beste standjes

Hoe win je de Duyvis borrelplank?

Kans maken op een unieke Duyvis borrelplank is simpel. Deelnemers moeten alleen een Duyvis® actieverpakking (275g Cocktail, Provençale, Kaas & Mosterd of Gerookte Ham) kopen om kans te maken op de prijs. De unieke actiecode (8 rode tekens op de achterkant van de verpakking) kunnen klanten invullen op de landingspagina

Een plank… WINNING!

Ruben van der Meer

Een plank… een BORRELPLANK!

Ruben van der Meer

Winkans verdubbelaar

Als je een foto maakt van je kassabon en deze upload in het formulier vergroot je de winkans met 50%. Het is niet verplicht om een kassabon te uploaden.