Winactie: Jim Beam social distance bar

Never waste a good crisis: organiseer een originele winactie

Jim Beam organiseert de Snow Globe Experience: maak kans op een gigantische snow globe én barman!

Bourbon-producent Jim Bean weet zelfs van Covid-restricties een marketing-gag te maken. Het bedrijf biedt zijn fans ( in de VS) de kans om echt indruk op de buren te maken met een feestje, dat aan alle lockdown-restricties voldoet. In een sweepstake verloot Jim Bean de kans om de Jim Beam Snowglobe Experience te winnen, “waarmee jij en zes vrienden op je oprit erop los kunnen feesten in drie vrolijk versierde en van een gekoppelde geluidsinstallatie voorziene gigantische snowglobes

Winactie: corona proof bar + barman in je tuin

De Snowglobe Experience wordt geleverd inclusief een door Jim Beam gecertificeerde bartender. Deze barman zal voor de gasten speciale bourbon cocktails maken, natuurlijk op gepaste afstand.

jim Beam Snow Globe social distance bar

Wat dat kost? Slechts $ 17,95, een verwijzing naar het jaar waarin Jim Beam werd opgericht. Plus de prijs van de Bourbon die de gelukkige winnaar aan zijn gasten schenkt. Want blijkbaar mag je in de VS geen sterke drank als prijs weggeven.  

Actievoorwaarden

De Jim Beam Snowglobe Experience loterij gaat van start op 10 december 2020, om 12 uur precies (EST). Je moet natuurlijk  21 jaar of ouder zijn en je inschrijven via de Jim Beam e-Store. Die ook verrassend veel gave merchandise verkoopt. De winnaar (er is er maar één) moet haar prijs consumeren tussen 17 en 22 december, ” afhankelijk van  lokale omstandigheden en regelgeving.”  Voor alle deelnemers die de hoofdprijs mislopen is er als troost een rijk gevulde kerst-bourboncocktailkit te koop voor $5.  

Lees ook:  Oranje Sjeik Sjaal

Meer originele winacties

Vorig jaar konden Bourbon-fans een overnachting winnen in het Jim Beam American Stillhouse, een rustiek huisje aan een meer met drie slaapkamers, gebouwd in 1919. Dat kostte de winnaar toen $ 23, de normale prijs voor een fles Jim Beam Black Bourbon. Inbegrepen wel een gevulde bar en een tegoedbon voor een paar in bourbon gemarineerde steaks in het nabijgelegen Fred’s Steakhouse. 

Ook die loterij was een marketing-succes – aldus de pr-persoon van Jim Bean: er werden meer dan 150 artikelen gepubliceerd over de actie. Dankzij ons hebben ze er dit jaar al één extra gescoord.