Birra Moretti Kerstbox

Vier de kerst met bier uit Italië! Bij aankoop van een multipack bier maken klanten kans op een uniek Birra Moretti kerstpakket.

Birra Moretti kerstreclame: win een Birra Moretti Kerstpakket

Have yourself a Moretti Little Christmas en maak je feesttafel belissimo, lezen we op het Birra Moretti kerstpakket. In het Moretti kerstpakket zitten o.a. bierglazen, rode kerstboomversiering een mooi wit katoenen tafelkleed en servetten geborduurd met het rode Birra Moretti logo en twee stijlvolle rode sierkaarsen.

birra moretti kerstpakket

De winactie is op dit moment online of op social media nog niet vindbaar, dus deelnemers zullen echt naar de supermarkt moeten gaan om mee te doen. Ik spotte deze POS-display in ons plaatselijke Albert Heijn filiaal. Maar misschien doen andere grote supermarktketens ook mee aan de winactie.

Wie is die man op het logo van Birra Moretti?

Birra Moretti nodigt mensen uit om de tijd te nemen en te genieten van de simpele dingen in het leven. Op een dag, in 1942, zag de neef van Luigi Moretti, de oprichter van de bierbrouwerij, een aangenaam ogende man aan een tafel zitten in de “Trattoria Boschetti” nabij Udine.

Er was iets unieks in die man. Hij belichaamde de echte waarden van zijn bier: authenticiteit, traditie, echtheid. Uiteindelijk ging meneer Moretti naar hem toe en vroeg of hij een foto van hem mocht maken. Toen de man werd gevraagd wat hij ervoor terug wilde, vroeg hij alleen nog een Moretti-bier. 

Sinds die dag staat de afbeelding van die man op elk Moretti-etiket. Het herinnert ons waar ze vandaan komen en voor wie ze Moretti bier brouwen.  

logo birra moretti uitleg

Geniet van de eenvoudige geneugten van het leven