3 leukste zomergeschenken 2019

De zomer komt eraan! Opnieuw op nummer 1: Seatzac, de opblaasbare zitzak

Weet je wat de meest geliefde zomergeschenken zijn van dit moment? Speciaal voor alle zomer fans heb ik hier de 3 tofste zomer geschenken, gadgets en gifts op een rij gezet.

seatzac junior geel zitzak

1. Seatzac met logo

De meest populaire outdoor gadget die nu al niet meer weg te denken is bij festivals, parken, strandjes of een feestje in je achtertuin. Betaalbare opblaasbare luchtzitzak met je logo.

logo 3d waterijsje zomergeschenk 2019 gadget ijsje

2. Custom 3D IJslollies

Waterijsjes in alle mogelijke vormen. Vegan, fris en glutenvrij. Wat een cool relatiegeschenk is dit! Meer hierover & waar je kunt kopen.

24bottles duurzame waterfles RVS steel dopper alternatief

3. Duurzame drinkfles

Waarom zijn drinkflessen zo trendy? Serieus. Vraag jij je dit nou echt af?… Check de top 5 duurzame waterflessen.

Zomergeschenken

De ‘zomer’ is een ideeal moment om een relatiegeschenk te geven. Veel mensen gaan op vakantie en naar festivals. Het is een periode waarin over het algemeen de temperatuur en de positieve stemming stijgen.

Van dat goede humeur kun je mooi gebruik maken als werkgever of opdrachtnemer. Leuk idee dus om je dankbaarheid te tonen met een zomers geschenk dat bijdraagt aan de algehele feel-good summer vibes!

Beste zomergeschenken van 2019

Beste zomergeschenken 2019

Vorig jaar was de top 5 zomer relatiegeschenken iets met: BBQ, Strand, Welness, Fidget spinners en Mobile gear. De fidget spinner heeft een opvolger gevonden: de flip spinner. Maar of het echt een hype zal worden deze zomer. Ik weet het nog niet.

Mobile gear, hier bedoelen ze powerbanks mee, zal altijd wel populair blijven. Ook in de winter raakt je telefoon wel eens leeg. Hier krijg je geen summertime vibes van als je het mij vraagt.

Lees ook:  GQ's Favoriete Etsy Kerstgeschenken

Barbeque vind ik echt een all time classic zomer geschenk thema. En daarom is het juist een afgezaagd zomers geschenk idee. Niet doen! Ja in de winter dan weer wel. Want dan snakt de gemiddelde Nederlander juist naar de zomer.

Strandlakens kunnen niet meer in 2019. Kies liever voor een hippe roundie of een stijlvol hamam cadeau. Een plek om te chillen is nog steeds belangrijk. En daarom ook dat de Seatzac (wederom) op nummer 1 staat, in de zomerse geschenken top 3 van 2019. Samen met hippe 3d waterijsjes van Pixsweet en de onontkoombare waterflessen hype.

sun visor hippe zonneklep zomer gadget

Final thought…

Oké je kent nu de heetste zomer gadgets van 2019. Maar ik geef je nog een laatste tip. Wanneer je nadenkt over een setje van spullen. Dus een seatzac met een drinkfles, hippe sun visor (zoals ik dikwijls draag, zie foto) en zonnebrandcrème. Ga dan voor een gift box of goodiebag. Meer inspiratie voor zomerse goodiebags heb ik hier.

Adios, amigos!