Tip: nettassen bedrukken met je logo (Mesh Bags)

Mesh bags zien er uit als winkeltasjes voor oude oma’s. Je spot ze vaak in een stad als Parijs. Maar nu ook in de negen straatjes.

Stijlvolle shoppers: nettassen of mesh bags zijn gehaakte oma-boodschappentasjes met hoog hipster gehalte.

De DIRK tas is nu echt verleden tijd. Mensen willen toffe tote bags van katoen met een opvallende print. En je wil dit soort gehaakte nettassen bedrukken, maar dan heel subtiel. Een sjiek klein label weggewerkt in de band van de tas.

Nettassen bedrukken

Je kunt mesh bags bedrukken door een custom made label aan de band te laten bevestigen. Hele subtiele branding eigenlijk, en dat zal de gebruiker in dank afnemen. Je loopt dan namelijk niet als een reclamebord door de winkelstraat. Niemand weet dat je dat hippe draagtasje eigenlijk cadeau hebt gekregen bij een aanbieding in de supermarkt 😉

katoenen nettassen mesh bags relatiegeschenk hipster
Doordat nettassen lekker flexibel zijn kun je er veel in kwijt. De lange lussen aan de tas zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk meeneemt.

Nadelen nettassen

Er is één heel erg groot nadeel aan mesh bags, en dat zijn de gaten! Alles dat kleiner is dan de gaatjes in het net, zal erdoorheen glippen. Super onhandig dus voor je sleutels. Een ander nadeel aan mesh bags vind ik dat iedereen kan zien wat je meeneemt. Aan de andere kant: als je niks te verbergen hebt, is er niks aan de hand.

Grote aantallen bestellen

Je kunt dit soort draagtassen gemakkelijk online bestellen. Let wel even op van welk materiaal ze zijn gemaakt. Je wilt niet de hoofdprijs betalen, maar ze moeten wel minimaal van 100% katoen zijn. Anders ziet het er niet uit.

Ik heb even een paar groothandel websites op een rij gezet, met linkje naar de supplier. Ik zal het bijwerken, wanneer er meer tips binnenkomen.

Lees ook:  Kapot mooie design mokken
ShopPrijsM.O.Q.
Bol.com€11,051 stuk
AliexpressUS $1.221 stuk
Boweevil?10 stuks