Oktoberfest Gift Box (3 voorbeelden)

Hallo collega, het is al half september: I am in an Oktober State of Mind

Verwen je klanten, medewerkers of zakenpartners met een Oktoberfest Gift Box

Weet je nog? Het is amper een jaar geleden dat we het Oktoberfest thuis moesten vieren. Om de traditie levend te houden bedacht deze bierbrouwer toen een stay-at-home Oktoberfest kit. Maar een echt feest was het voor de Oktoberfestfanaat natuurlijk niet.

Hoe heerlijk is het, mits je voldoende in de olie zit, om weer met z’n allen kleddernat van het zweet elkaars klotsende oksels en naar gerstenat stinkende adem + consumptie in ons gezicht te mogen voelen? Tsja. What happens on tour, stays on tour. Zullen we maar zeggen.

Zoek je nog een originele Oktoberfest-geschenkset? Check deze drie leuke voorbeelden, en laat je inspireren!

kater kit oktoberfest giveaway zakjes

DIY – Je kunt natuurlijk ook zelf een custom made Oktoberfest kit samenstellen. Heb je wel wat meer tijd voor nodig, maar het zal er prachtig uitzien! Lees waarom de populariteit van de gepersonaliseerde gift box in opkomst is of check onze tips voor het zelf samenstellen van een gift box. Of maak iets kleins als een Oktoberfest Kater Kit (deze geinige zakjes bestel je via Bol.com). Leuk als give-away na een bierfestival of Oktoberfeest!

1. Oktoberfest sokken

Bier- en Worstsokken, die zullen goed staan onder je lederhose of Dirndl! Happy Socks verkoopt een super vrolijke Oktoberfest Gift Box gevuld met twee paar biersokken. Sokken met bierprints voor iedereen die Oktoberfest viert; of je nu zelf een biertent in je achtertuin bouwt of op weg naar Beieren voor het originele bierfestijn. Trouwens ook na het Oktoberfest kun je deze sokken nog prima gebruiken. Daarom zijn sokken als relatiegeschenk zeer geschikt. Is het al tijd voor bier?

2. Oktoberfest Bierbrouw Pakket

bierbrouwpakket oktoberfeest relatiegeschenk tip

Niet iedereen houdt van hossende massa’s bezopen Duitsers, maar veel mensen lusten wel een biertje. Kies als Oktoberfest cadeau voor een Bierbrouw pakket van Brew Barrel. Goed voor vijf liter bier, waar de ontvanger na een week al van kan drinken. In het pakket zit alles wat je nodig hebt: een vijf liter biervat, een fles gerstemoutextract, een flesje natuurlijk aroma (hop), een pakje gedroogd biergist, een drukventiel en drie bierviltjes. Er gaat niks boven een zelfgebrouwen, thuis getapt biertje.

3. Bierkrat / bierbox

bierpakket bedrukken relatiegeschenk houten krat drank greetz

Ja, ja niet heel erg origineel nee. Maar laten we eerlijk wezen, om dit Oktoberfest te vieren hoef je niet al teveel na te denken. En de beste ideeën zijn dan ook vaak simpel. Ik heb wel een heel erg stoer uitziend houten krat gevonden. En meer leuke voorbeelden van bierpakketten die je kunt bedrukken met de naam van je klant of collega.

Lees ook:  Valentijn verrassing voor personeel: mok, chocolade + koek

Nog meer Oktoberfest cadeau tips

4. Heuptas

heuptasje bierbuik

Heuptasje bedrukt als harige bierbuik is handig op een festival als het Oktoberfest, maar kan ook doordeweeks gedragen worden.

5. Leren rugzak

beierse relatiegeschenken goodiebag G7 top

Stevige leren rugzak als goodiebag met Beierse specialiteiten, zoals de deelnemers ontvingen van de recente G7-top in Duitsland.

6. Drinkhoorn

drinkhoorn bedrukken

Het waren de Thraciërs (Indo-Europese stammen) en Scythen (Iraanse ruiterstammen in de Euraziatische steppe) in de 6e – 8e eeuw voor Chr. die bekend stonden om hun gewoonte uit hoorns te drinken. Met name in Germaans Europa en in de Kaukasus hielden ze dat vol tot in de middeleeuwen. Vandaar dat deze stoere drinkbekers nog vaak geassocieerd worden met de Vikingen, Kelten, de Friezen en andere Germaanse stammen. Lees verder over de bedrukte drinkhoorn.