Oktoberfest give-away voor bierliefhebbers

Leinie fans en bierliefhebbers maken kans op leuke give-away: Oktoberfest giftbox 

Zeg maar dag tegen de Käfer’s Wies’n-Schänke tent! Niet alleen in München, maar over de hele wereld worden ook dit jaar veel Oktoberfest-vieringen opnieuw geannuleerd. Een zware domper voor Oktoberfestfans, maar ja: “een beetje Wiesn gaat niet.” Dat wordt dus weer een thuisfeestje in in lederhosen. Maar hoe haak je daar op in als biermerk?

Leinie’s stay-at-home Oktoberfest kit (brievenbuspakket)

Om de traditie levend te houden heeft bierbrouwerij Leinenkugel’s voor de inwoners van Wisconsin zogenaamde Boxtoberfest-kits in het leven geroepen. De bedoeling is dat je hiermee in de stemming komt voor je eigen privé Oktoberfest. In de brievenbus geschenkpakketten met Oktoberfest-thema vind je de volgende items:

  • Leinkugel’s Oktoberfest bier
  • Leinenkugel OktoBEERhat
  • Leinenkugel’s sokken
  • Lederhosen Koozie (bierfles koeler)
  • Bierglas 1 liter bedrukt met Leinenkugel’s logo
  • Oktoberfest-decoraties 
  • Geurkaars krakelingen

Veel van deze fan merchandise is ook los te koop in de webshop van de bierbrouwer. Hier ontdekte ik trouwens dat bier merchandise niet lelijk hoeft te zijn. Je hoeft geen fan van Leinenkugel’s te zijn om hun swag te waarderen.

Eerste prijs Oktoberfest winactie: polkaband bezorging

Om mee te doen, kunnen fans in Wisconsin reageren op een tweet. Je hoeft alleen te vertellen hoe je dit seizoen het Oktoberfest wil vieren en daarbij #Boxtoberfest gebruiken. De wedstrijd begint op 16 september 2021 en eindigt op 24 september 2021.

50 winnaars worden willekeurig geselecteerd om hun eigen Boxtoberfest-kit te winnen en Oktoberfest-vieringen thuis te beleven. En als klap op de vuurpijl wint één gelukkige fan een Boxtoberfest-bezorging van een driemans polkaband!!!