DIY Art Kit voor volwassenen

Maak je eigen affordable art

Ga aan de slag met DIY Art Kits: een relatiegeschenk idee uit… India!

DIY kits zijn niet alleen voor sandaallopers, hippies en knutselende kinderen. Met handige doe-het-zelf kits kun je je eigen tuinkruiden kweken, likeur stoken, puzzel maken, bierbrouwen en ook kunst maken.

Nu onze kandidaat-premier Kaag die arme derdewereldmensen in India ondersteunt in de strijd tegen corona ( defensiebudget India: € 70 miljard) willen wij ook een steentje bijdragen. En wel door jullie te wijzen op leuke relatiegeschenken uit het land. Het in Kolhapur (India) gevestigde “The boxed art” wil een nieuwe norm zetten voor kwaliteitsvolle, duurzame en zinvolle relatiegeschenken.

Doe-het-zelf-kits als relatiegeschenk

Het ergerde de oprichters mateloos, dat ( ook in India) elk jaar miljoenen giveaways op de vuilnisbelt eindigen. Daarom verzonnen ze de boxed art. Een doe-het-zelf-kunstpakket met verschillende materialen om kunst te maken met potlood, olie-, acryl- of aquarelverf, door quilling, origami en breien. Maar je kunt ook textiel bedrukken, pottenbakken, een 3D poppenhuis bouwen of lantaarn: leuk idee voor Sint Maarten.

Creatief

Kunst bevordert de gezondheid (WHO). Uit de onderzoeken blijkt dat de kunsten op verschillende manieren effect kunnen hebben op zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid. Het vergt concentratie, enthousiasme, toewijding en een portie creativiteit. Genoeg ‘haakjes’ voor een relevant personeelsgeschenk! Om niet te vergeten een creatief staycation geschenk of als lockdown cadeau.

Maak je eigen swag!

Betaalbaar

De DIY art kits komen met alle benodigde materialen en handzame gidsjes voor gevorderden, gemiddelde en beginnende knutselaars/kunstenaars. De kosten per pakket liggen tussen de € 16 en € 5,50 – een rupee is ongeveer 1 Euro cent…

Lees ook:  Tchia’s schitterende Press Kit met ukelele

The Boxed Art: doe-het-zelf-kunstpakket

Boxed-Art kits zijn uitermate geschikt om organisaties te helpen duurzame relaties op te bouwen met klanten, thuiswerkende medewerkers en andere relaties. Oprichter en kunstenaar Dhanraj Shelke lanceerde “the boxed art” met als primair doel miljoenen hobbykunstenaars de helpende hand te bieden

Later besefte hij dat zijn DIY Art Kits voor volwassenen ook uitmuntende relatiegeschenken zijn. “We houden er allemaal van om geschenken te geven en te ontvangen”, zegt Dhanraj. “Goed doordachte en uitgevoerde relatiegeschenken kunnen als geen ander onze waardering overbrengen aan relaties en zo effectiever blijvende loyaliteit opbouwen.”