Bij deze 2 relatiegeschenk webshops kun je het beste bestellen

Relatiegeschenk webshops Maxilia en Multigift winnen de prijs: best online performance 2019

Deze twee relatiegeschenk webshops zijn niet te verslaan! Multigift wint (voor het 4e jaar op rij) de publieksprijs en Maxilia (3e jaar op rij) de vakprijs dankzij de jury. De uitreiking vond, traditiegetrouw, plaats tijdens de feestelijke Night of the PromZ op De Leveranciersdagen. Dat is een besloten vakbeurs voor de relatiegeschenken branche.

Maxilia – Het is een strak opererende organisatie, waar de gedrevenheid vanaf spat. Hun webshop ziet er geweldig uit, is gebruiksvriendelijk, responsive, intuïtief en zeer overzichtelijk.

Vakjury over Maxilia (winnaar vakprijs)

Multigift – Hier kun je gerust spreken over een constante waarde in de branche. Een bedrijf dat jaren achtereen groeit, rustig maar gestaag, en financieel zeer gezond.

Vakjury over Multigift (winnaar publieksprijs)

Beide relatiegeschenk webshops waren eerder dit jaar (samen met 8 anderen) genomineerd voor beste relatiegeschenken webshop van het jaar 2019. Multigift ontving bij elkaar de meeste stemmen van klanten, in totaal 678. Maar Maxilia werd, net als in 2018, weer iets beter beoordeeld door de vakjury.

16e editie

Deze vakprijs bestaat sinds 16 jaar. Het platform PromZ (in samenwerking met de branchevereniging PPP) nam in 2003 het initiatief om de beste relatiegeschenk leverancier van het jaar uit te roepen. Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet je als relatiegeschenk handelaar voldoen aan bepaalde criteria. Dat is logisch. Maar bovenal zijn de genomineerde bedrijven een visitekaartje van het relatiegeschenk vak richting opdrachtgevers.

Bij een internetleverancier ligt het speerpunt bij kwaliteit, functionaliteit en assortiment.

Vakjury 2019

Criteria

Belangrijke criteria zijn vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website. Daarnaast wordt er gelet op de kennis van medewerkers en breedte van het online assortiment. Ook kijken ze of de leverancier bijdraagt aan een positieve beeldvorming van het relatiegeschenken vak.

Lees ook:  Relatiegeschenken bestellen: 4 Basic Tips & Inspiratie

Er zijn meer dan duizend relatiegeschenk handelaren actief in Nederland. Bij welke webshop bestel jij relatiegeschenken? Misschien bestel je wel helemaal geen relatiegeschenken online. Dat kan goed, want veel inkopers zoeken hun promo artikelen uit samen met een accountmanager in ouderwetse catalogus. Ja die bestaan nog!

Maar dan gaat het meestal niet om een paar honderd t-shirts en pennen. Dit type leveranciers handelt meer in custom made artikelen, en speciale grote orders. Deze bedrijven vallen onder de categorie Full Service. De winnaar in deze categorie is dit jaar geworden: Webo Promotion uit Zeewolde. Een eervolle vermelding ging naar Interimage. De leverancier achter o.a. de Fabeltjeskrant handpoppen van Plus.