10 Beste relatiegeschenken webshops – Winnaar 2018: Maxilia.nl

Maxilia: opnieuw de beste online performance in de relatiegeschenken branche 

Maxilia is uitgeroepen tot beste relatiegeschenken webshop van 2018. De vakprijs is een initiatief van PromZ en wordt ondersteunt door branchevereniging PPP. Jaarlijks worden de awards uitgereikt tijdens Night of the PromZ op De Leveranciersdagen.

Pernille la Lau

Het is de tweede keer op rij dat Maxilia de prijs Best Online Performance (voor internetleveranciers van promotionele producten) in ontvangst mag nemen. Pernille la Lau overhandigde de award dinsdag avond 4 september aan Alexander Greefhorst, die de prijs namens Maxilia in ontvangst nam.

We zijn ontzettend blij dat we het succes van vorig jaar mogen verlengen

Alexander Greefhorst (IT  – Maxilia.nl)
PromZ beste relatiegeschenken webshops 2018 maxilia pernille la lau

Beste relatiegeschenken webshops 2018

Maxilia is is gevestigd in Rhenen. Al meer dan tien jaar gespecialiseerd in de online verkoop van relatiegeschenken. Naast Maxilia.nl waren er 9 andere relatiegeschenken webshops genomineerd voor de vakprijs van PromZ.

Genomineerde relatiegeschenken webshops – 2018

Via een stem website kunnen inkopers van relatiegeschenken hun voorkeur aangeven voor een bepaalde online leverancier. De stemmen van deze opdrachtgevers wegen mee in de beoordeling van de vakjury.

Vakjury

Vakjury 2018 (v.l.n.r.): Tom de Kleyn (Prodir), Bob Heerius (PPP/Xindao), Jesse Wattimury (Giving Europe), Karin Schaper (PromZ), John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Jeroen Koekoek (promocat.nl) en ontbrekend op de foto Michel Hofsté (Araco Int.)

Dit is de derde keer dat de vakprijs ‘Best Online Performance’ is uitgereikt door PromZ. Belangrijke criteria zijn vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website. Daarnaast wordt er gelet op de kennis van medewerkers en breedte van het online assortiment. Ook kijken ze of de leverancier bijdraagt aan een positieve beeldvorming van het relatiegeschenken vak.

Enkele quotes over Maxilia uit het juryrapport

een groep zeer gedreven mensen die met inzet en enthousiasme klanten aan zich weet te binden

De mooie website is goed vindbaar, heeft een overzichtelijke desktop en werkt goed met afbeeldingen

FD Gazelle

Maxilia is naast titelverdediger van de beste relatiegeschenken webshop van het jaar ook benoemd tot ‘FD Gazelle van 2017’. Daarmee behoort de organisatie uit Rhenen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Lees ook:  Bakas relatiegeschenken trends 2019

CrossBorder Top 30

Maxilia is dit jaar ook genomineerd voor de CrossBorder Top 30. De enige relatiegeschenken webshop in het kleine groepje snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven die in het buitenland actief zijn.