11 Beste relatiegeschenken webshops 2019

De beste relatiegeschenken webshops zijn genomineerd voor de prijs: best online performance en best full service leveranciers

Voilá! Dit zijn de elf beste relatiegeschenken webshops en vijftien beste full service leveranciers van 2019. De vakprijs is een initiatief van PromZ en wordt ondersteunt door branchevereniging PPP.

Nominaties vakjury
alfabetische volgorde


Best Online Performance 2019 (webshops)

 1. Allgifts
 2. IGO Promo
 3. Maxilia.nl
 4. MultiGift Relatiegeschenken
 5. Pinkcube
 6. Promocompany
 7. Promostore
 8. Relatiegeschenken.nl
 9. Stravers
 10. Topgiving
 11. Van Helden Relatiegeschenken

Leverancier van het Jaar 2019 (full service)

 1. Beglobal product media
 2. BOVI salespromotion
 3. Brandpremiums
 4. Compacon
 5. Florisgifts
 6. Hokra
 7. Interimage
 8. Keiretsu
 9. Loyalty Makers
 10. Promo.nl
 11. Robitex
 12. Supremia
 13. Webo Promotion
 14. WOT!
 15. XL Concept

Criteria – De vakjury hanteerde criteria zoals creativiteit en vakkennis, advies richting eindklant en de presentatie (on en offline). Maar ook is er gelet op de aandacht voor duurzaamheid en MVO. Verder keken juryleden naar gebruiksgemak van de website en de mate waarin de leverancier bijdraagt aan professionalisering en het aanzien van het vak.

Wat vind jij de beste relatiegeschenken webshop?

Bestel je zelf ook wel eens relatiegeschenken via een webshop? Of heb je wellicht een preferred supplier van gifts en gadgets? Misschien hanteer jij totaal andere criteria bij het kiezen voor de beste relatiegeschenken webshop. Dat mag je helemaal zelf weten!

Via een speciale stem-website kun je (  t/m 16 augustus 2019 ) op jouw favoriete swag-supplier stemmen. Wie weet wint jouw leverancier de prijs, want klant-stemmen tellen voor 25% mee in het eindoordeel.

award genomineerde beste relatiegeschenk leveranciers en webshops promz 2019

Goede ervaring met één van de genomineerden bedrijven? Stemmen kan hier t/m 16 augustus 2019.

Vakjury

De vakjury bestaat uit captains of industry. Mensen die vele jaren meelopen in het wereldje van promotionele artikelen. Ze hebben veel ervaring met de relatiegeschenkenbranche, en weten daarom als geen ander wat de uitdagingen zijn voor leveranciers van deze producten.

De vakjury 2019 wordt gevormd door (op de foto van links naar rechts): Rick Schurink (Texet Benelux), Jeroen Koekoek (promocat.nl), Bob Heerius (namens PPP), Serge Mertens (PF Concept), Karin Schaper (PromZ), John Swaab (Het Portaal Uitgevers), Mark van Heesch (Intraco) en ontbrekend op de foto Erik Kok (Senator).

Lees ook:  Zomer aanbieding: SeatZac bedrukt met logo

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 4 september 2019 tijdens het jaarlijkse vakevenement De Leveranciersdagen in Expo Houten. Ruim duizend bezoekers komen hier elk jaar netwerken. De Leveranciersdagen is daarom het grootste relatiegeschenken vak event in de Benelux. Winnaars worden in het zonnetje gezet op de Night of the PromZ, het feestelijke diner na afloop van de eerste beursdag.

Winnaar 2018

Vorig jaar is Maxilia uitgeroepen tot beste relatiegeschenken webshop van het jaar 2018. Het was toen de tweede keer op rij dat Maxilia de prijs Best Online Performance in ontvangst mocht nemen. Pernille la Lau overhandigde de award dinsdag avond 4 september 2018 aan Alexander Greefhorst van Maxilia.