Winnaars 2018: PromZ Promotional Product of the Year 2018

Bekijk de beste relatiegeschenken van 2018 volgens de vakjury van PromZ Promotional Product of the Year 2018

Op de eerste beursdag van PromZ Live zijn de Promotional Product of the Year Awards uitgereikt. Het zijn niet alleen relatiegeschenken. Ook give-aways, premiums of promotionele artikelen.

Categorie: Give-Away

In de categorie Give-Aways is de winnaar de We Charge Lanyard van Promocompany.
oplaad lanyard we charge winnaar 2018

Categorie: Kantoorartikelen

De Powerstation met 5 Turbocharge USB poorten van CSE Europe is het beste promotionele kantoorartikel.

winnaar 2018 promz promotional product of the year 2018 gadget powerstation

Categorie: Outdoor

Twee winnaars in deze categorie: Chill Medium van Coolers4You en de BrightBeanie van BBranded winnen in de categorie Outdoor.

Categorie: Huishoudelijk

Kooduu, een LED-lamp, Bluetooth speaker en koeler in één, van Intraco Trading is de winnaar in de categorie Huishoudelijk. Kies voor subtiele logo gravering in de leren band. Of personaliseer de Kooduu door je logo op een prominente plaats te drukken.

Categorie: overig

In de categorie Overig gaat de winst naar de RecognizaBell, een elektronische fietsbel programmeerbaar met bijvoorbeeld een bedrijfsmelodie. Verkrijgbaar bij JDLsourcing.

recognizabell elektronische fietsbel winnaar beste relatiegeschenk 2018 promz live award

Vakjury PromZ Promotional Product of the Year 2018

Een vakjury heeft bepaald welk promotioneel product de titel ‘PromZ Promotional Product of the Year 2018’ heeft gekregen. Het oordeel van de eindklanten is de Publieksprijs. Zij konden stemmen tijdens de twee beursdagen. De vakjury bestond dit jaar uit Nanne Bos (head of global brand management ING), promotiespecialist Ed van Eunen, Marco Stalenhoef (Webo), Karin Schaper (PromZ) en John Swaab (Het Portaal).

Criteria

De inzendingen zijn producten van standhouders van PromZ Live. De PromZ Promotional Product of the Year 2018 werd toegekend in 5 productcategorieën. Dit zijn kantoorartikelen, give away’s, outdoor, huishoudelijke en overige artikelen. De vakjury hanteert beoordelingscriteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden, inzetbaarheid, kosten van het product en de mogelijkheden voor bedrukking of personalisering. Het publiek mag zijn eigen criteria hanteren.

Lees ook:  Kunnen relatiegeschenken gedrag beïnvloeden?

Wat is PromZ?

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten. De jaarlijkse beurs PromZ Live bezoeken heeft meerdere voordelen. De vakprijs: PromZ Promotional Product of the Year wordt al ruim 10 jaar toegekend aan de meest opvallende inzendingen van exposanten op deze beurs. Kijk terug op de winnaars van de PromZ Promotional Product of the Year 2017. De publieksprijs 2017 werd 10 keer uitgedeeld.

1 gedachte over “Winnaars 2018: PromZ Promotional Product of the Year 2018”

  1. Die fietsbel zal een leuk premium zijn, stel je voor; overal in de stad je commercial jingle horen!!!

Reacties zijn gesloten.