Leukste beurs gadget Money20/20

Nerds weten: tech en retro is een prima combinatie.

Zoek je een leuke retro gadget om uit te delen op een beurs? Misschien bevalt je dit idee van Bitstamp!

Bitstamp is een van de oudste cryptocurrency exchanges. Dit jaar stonden ze met een grote stand op de beurs Money20/20 in de Amsterdam RAI. Het is het grootste wereldwijde fintech-evenement dat innovatie op het gebied van betalingen en financiële diensten voor connected commerce mogelijk maakt.

Een zakelijke doelgroep, maar wat blijkt? Als je de aandacht wilt krijgen van een internationale bankiers, dan is een grappige gift als een bedrukte Rubik’s cube nog steeds de perfecte beurs gift.

Tip: voor je volgende beurs, congres of event: bekijk onze top 15 Beurs Giveaway’s

Retro cool

Toegegeven, het plastic speeltje is misschien niet de meest stijlvolle crypto swag die je kunt bedenken. Maar er zit wel degelijk een goede gedachte achter. Allereerst heeft de Rubik’s cube als object een idiote hoeveelheid charme waar niemand omheen kan. De kleuren, het kenmerkende gerammel als de stukken draaien, een prettig gevoel in de hand. 

Maar er is meer. De 3D puzzel symboliseert de complexiteit van het leven, de uitdagingen, de intelligentie, het mysterie en het probleemoplossend vermogen van de mens. Zie je de connectie al met crypto assets en de blockchain?

Lees ook:  Limited edition ON THAT ASS speelkaarten