Limited edition ON THAT ASS speelkaarten

Gratis limited edition ON THAT ASS kaartspel compleet met luxe verpakking voor afgehaakte abonnees

ON THAT ASS heeft een custom made kaartspel laten ontwerpen. En ze geven het gratis weg. De aanleiding: het 5-jarig jubileum. Het doel: afgehaakte leden terugwinnen. Relevant geschenk idee. Want sinds de lockdown is kaarten, net als puzzelen, weer helemaal in de mode. Maar bovenal: ’t ziet er mooi uit, ik was bijna weer lid geworden!

limited edition speelkaarten custom made

De unieke illustraties (Wessel van Hooff) zijn geïnspireerd door boxershorts uit het verleden en nergens anders verkrijgbaar. Echte fans kunnen op een speciale landingspagina zelfs checken welke boxershort bij de kaart hoort. Het kaartspel is in beperkte oplage geproduceerd, een echt collectors item dus. Er zijn ook een paar verrassingen. Want sommige illustraties op de kaarten verwijzen naar ontwerpen van boxershorts die nog niet zijn uitgebracht.

Je wilt nieuwe klanten werven, maar als ze door de achterdeur weer weglopen is het dweilen met de kraan open. Je churn, leden die hun abonnement opzeggen, is daarom voor elke subscription marketeer een belangrijke metric.

Win-back campagne ON THAT ASS

Hoe win je loyale klanten en ‘wisselaars of overstappers’ terug? Een win-back-campagne, of re-engagement-campagne, is een reeks e-mails die worden verzonden om te proberen oude klanten terug te winnen. Vaak wordt er een kortingscode ingezet. Het nadeel is dat je de waarde van je product / service hiermee devalueert. Cadeautjes, incentives en premiums kunnen een oplossing bieden.

Geef in plaats van de korting, een extraatje. Bijvoorbeeld iets simpels als een setje kaarten.

on that ass speelkaarten gratis

Cadeautje voor afgehaakte klanten

Per opnieuw geactiveerd membership ontvang je als afgehaakte member 2 sets ON THAT ASS speelkaarten (één verpakking). Het kaartspel (t.w.v. € 8,99 red.) ontvang je gratis wanneer je binnen enkele dagen je lidmaatschap opnieuw activeert. Kaartspellen zijn relatief goedkope premiums, in grote oplage is het centenwerk. Ondanks dat vond ik op Marktplaats een setje aangeboden voor € 30.

Lees ook:  Hoe slimme ondernemers personeel koesteren, en waarom
email gratis kaartspel on that ass

Over ON THAT ASS

ON THAT ASS is een boxershort subscription model. Meer dan 100k leden van het onderbroekenmerk ontvangen iedere maand een nieuwe boxer met opvallend design op de deurmat. Dit jaar viert het bedrijf uit Rosmalen hun 5-jarig jubileum, en bewijst dat het abonnement als verdienmodel nog altijd aan populariteit wint.