Fleece Stadion Dekens

Juich je team toe en blijf warm met deze fleece stadiondeken!

Aha-erlebnis: Fleece Stadion Dekens zijn kussen, deken en regenscherm ineen! 

Het is altijd leuk om een promo te ontdekken die nuttig, slim en eigenlijk zóó simpel is. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze ‘Fleece Stadium Blanket’ waar ik tegenaan liep bij mijn dagelijkse wandeling door merchandise country. Leuk merchandise artikel voor fanshops, of als giveaway bij een outdoor (sport) event.

Brentwood Line, supplier van promotionele producten verkoopt het fleece stadion deken.

Specificaties

Dit fleece stadion deken komt uit de States en is primair gericht op de sportfanaat die bij weer en wind op de tribune wil (blijven) zitten als haar team of favoriet zich meet met concullega’s. De specs: gemaakt van 240GSM polyester fleece, ongeveer 120 x 150 cm, met een regenbestendige achterkant. De deken komt in een draagtas met ritssluiting die je als zitkussen kunt gebruiken als het niet te nat of te koud is…. En je kunt hem natuurlijk in ons land ook gebruiken voor een picnic of als je tijdens je wandeling op wei of hei even wilt gaan liggen.

Bedrukken

Om het stadion deken te bedrukken kun je kiezen voor drie soorten druktechnieken:

  1. Zeefdruk
  2. Transferdruk
  3. Borduren

Nuttige promotieartikel

Een nuttig en prettig outdoor promotieartikel met je logo of bedrijfsnaam erop! Het enige wat je nog te doen staat is een ethisch/ecologisch verantwoord equivalent te vinden of (laten) ontwikkelen! Wie weet hebben medemensen in de Himalaya of Andes al eeuwen iets vergelijkbaars in hun rugzak? 

Lees ook:  Rolling Stones chocolade