Wijn / Bier cadeau geven met een eigen etiket?

Speciaalbier met eigen etiket. Of je eigen wijnetiket op mooie kwaliteitswijnen.

Tover een saaie fles bier of wijn om in een uniek en persoonlijk relatiegeschenk met de ontwerp tool van MYOS.

Stijlvol gepersonaliseerde flessen bier of wijn met zelfgemaakte etiketten. Via deze ontwerp-tool maak je een super realistisch en persoonlijk label. Het Gentse Make Your Own Spirit (MYOS), heeft daarmee het personaliseren van drankflessen naar een hoger niveau getild.

Het ene etiket is nog mooier dan de ander. Je krijgt spontaan keuzestress van de uiteenlopende mogelijkheden om jouw cadeau te bedrukken. Wilde je altijd al je ‘eigen’ speciaalbier, of private label wijn? Dit is je kans!

gepersonaliseerde wijnflessen relatiegeschenk idee

Gepersonaliseerde fles wijn of bier met eigen etiket

MYOS is begonnen met het personaliseren van sterke drankjes zoals Gin, Vodka en Rum, een origineel drank cadeau voor bedrijven. Maar het assortiment is onlangs uitgebreid met artisanale biertjes uit de Brouwerij Bios en topwijnen van Europese bodem.

Je kunt kiezen uit 3 soorten speciaalbier: een zachte Blond, donkere Dubbel of een straffe Tripel. Er zijn rode, witte en rosé wijnen, en ook bubbels. Echte Champagne of Cava.

Ontwerp je eigen etiketten, en label een speciaalbier of kwaliteitswijn

Leef je uit met zelfgemaakte bieretiketten en wijnlabels! Maak een collage van je eigen foto’s of ga voor een klassieke look & feel. Er zijn meer dan 30 verschillende labels die elk in 3 of 4 varianten kunnen worden opgemaakt.

Je kunt zien dat er aandacht is besteed aan het ontwerp van de sjablonen. Zeer professionele en verfijnde illustraties geven je gepersonaliseerde fles, een sjieke en realistische uitstraling.

Lees ook:  'Grappige' reclame aansteker?

Er is ook oog voor detail, als het gaat om design. Niet alleen de voorkant, ook de achterkant van het etiket kun je aanpassen met je eigen tekst. En bij de bierflessen, is er zelfs een neklabel die je kunt personaliseren. Diverse fonts en kleuren zullen de kunstenaar in je losmaken. Maar wacht. Er is meer!

Videoboodschap

Heb je een verhaal te vertellen? Dan zul je Message on a bottle, een hele gave extra optie vinden. En het is helemaal gratis! Neem een videoboodschap of filmpje op voor de ontvanger, en upload die tijdens je bestelproces in de webshop. Make Your Own Spirit hangt er een QR code aan, die je vervolgens verwerkt in je custom made etiket op de fles. Perfect voor de kerst speech, of als hyper persoonlijk dankwoord van de baas. Lees ook onze tips voor het opnemen van een relatiegeschenk videoboodschap.

Scratch off label

Koppel een winactie aan je gepersonaliseerde flessen door middel van scratch off labels. Een zilveren kraslaagje kan worden afgeschraapt om een heldere filmlaag met je verborgen boodschap op het etiket te onthullen. Meerprijs voor deze optie is € 1,95 per fles.

Herkomst

Alle speciaalbieren worden artisanaal gebrouwen. Make Your Own Spirit koopt in bij Brouwerij Van Steenberge uit Ertvelde. Deze Belgische brouwerij, opgericht in 1784, is ook wel bekend als Brouwerij Bios of Schelfaut. Ze brouwen er Monk’s Café, Bornem, Piraat, Augustijns, Gulden Draak en Baptist. 

De wijnselectie is het resultaat van een lange zoektocht door de bekende wijnstreken in Spanje, Frankrijk en Italië. Kies uit prachtige kwaliteitswijnen met IGP, DOC of IGT keurmerken. Dus geen vage tafelwijn of vin de pays op het menu. Het kost misschien een paar euro meer, maar geef toe. Dat zou je zelf thuis ook niet durven schenken voor je vrienden.