Wijn met eigen etiket; dat niet saai is

Wijn met gepersonaliseerd etiket, stijlvol uitgevoerd door Typography Lovers

Op zoek naar wijn met eigen etiket als relatiegeschenk? Met Typewine kun je elke fles wijn omtoveren in een echt opvallend cadeau. Kijk hoe een geweldig ontworpen label wonderen kan doen voor een afgezaagd iets als: wijn cadeau.

Wijn met eigen etiket teksten

De teksten op deze wijnetiketten deden mij denken aan Letterbox, het originele wijngeschenk dat door een brievenbus past. En ook RUMAG, maar dan iets braver. Wat niet uitmaakt want je kunt zelf de teksten van het etiket bepalen. En ook de ontwerpen en natuurlijk het font!

Kudos

Duitse designer Michael Kijac uit Hamburg heeft twee passies: typografie en wijn. De combinatie van die twee geliefde interesses resulteerden in zijn bedrijf Typewine.


At Typewine we combine entertaining sayings with striking typography. The result is a wine label collection for design-savvy wine lovers.


Michael Felix Kijac

Relatiegeschenken

Bij Typewine doen ze ook aan relatiegeschenken. Ze zijn net klaar met het maken van een wijnetikettencollectie voor een bank in Duitsland. Ze wilden er drie verschillende hebben voor hun klanten: verjaardag, beste wensen en iets voor Kerstmis. Het is mogelijk om kleinere hoeveelheden te produceren vanaf 100 stuks.

Wijnlabel sticker set

Ook handig! De Typewine Complete Set is een wijnlabel sticker set voor echte fans, slimme vooruitstrevende denkers en stijlbewuste relatiegeschenk inkopers met een krap budget.

Typewine Complete Set

De sticker set bevat de volledige collectie (16 Typewine-labels) voor slechts € 35, – en wordt toegestuurd in een mooie box. Met deze set ben je altijd voorbereid op last minute relatiegeschenk acties. Tover elk standaard supermarkt wijntje om in een uniek relatiegeschenk.

Lees ook:  Relatiegeschenk boeken top 10

Zoek je iets sterkers? Check dit drank cadeau voor bedrijven. Of laat je inspireren door de labels van Libottiglia.

Cheers!