PromZ 2019: vet veel gave gadgets en gifts in de Kromhouthal Amsterdam

Eén keer per jaar kun je op de beurs PromZ.live alle relatiegeschenk handelaren, de nieuwste gifts, gadgets en loyalty marketeers live ontmoeten. Dit jaar was een feestje! Een paar hoogtepunten van de vakbeurs vind je hier.

Bezoekers PromZ Live

De nieuwe locatie van PromZ.live, de industriële Kromhouthal in Amsterdam, heeft positieve reacties opgeleverd. Organisator Het Portaal ontving goede feedback van de exposanten. In totaal trok de beurs, die op 7 & 8 mei werd gehouden, 2605 bezoekers.

In totaal waren er 151 exposanten, met duizenden nieuwe gifts en gadgets. Vanwege het succes zal volgend jaar de beurs opnieuw in De Kromhouthal paatsvinden.

Beste relatiegeschenken van het jaar

Leuk om te zien dat de BE O bottle een prijs heeft gewonnen dit jaar. Deze duurzame drinkfles kreeg de Publieksprijs in de categorie Sport/Outdoor.

Bizar dat Correctbook alweer een publieksprijs (categorie Kantoorartikelen) heeft gewonnen. In eerdere jaren wonnen ze ook al de publieksprijs en die van de vakjury. Echt een populair geschenk dit!

Tot slot viel mij Creative Use of Technology op. Het is een behoorlijk creatief bedrijf, dat wordt gerund door 3 ondernemers. Vanuit hun achtergronden in stedenbouw en architectuur kwamen zij in aanraking met 3D-printen en lasersnijden. De cadeautjes die ze maken worden gepersonaliseerd, en vielen ook op bij de vakjury. Ze zijn terecht winnaar in de categorie Overig.

Lees ook:  PSI 2019: Wat is er te doen in Düsseldorf?