Winnaars PromZ Promotional Product of the Year 2017

Dit zijn de 5 beste relatiegeschenken, premiums en promotieartikelen volgens de vakjury van PromZ Promotional Product of the Year 2017


De PromZ Promotional Product of the Year 2017 werd toegekend in 5 productcategorieën. Dit zijn kantoorartikelen, beursartikelen/give away’s, sport/outdoor-artikelen, huishoudelijke artikelen en overige. < update > De winnaars van de publieksprijzen zijn ook bekend gemaakt. Die vind je hier.< update >

Vakjury 2017

Er waren dit jaar bijna 200 inzendingen voor de vakprijs. Tijdens PromZ Live 2017 zijn slechts vijf premiums en relatiegeschenken onderscheiden met de award. De vakjury bestond dit jaar uit:

Rien van Beemen (CEO NRC Media), Joris Folmer (directeur Trendfactory), John M. Swaab (directeur Het Portaal Uitgevers), Martin de Winter (directeur Hokra), Ed van Eunen (Van Eunen Marketing) en Karin Schaper ( Hoofdredacteur PromZ Magazine / Vak).

De vakjury beoordeelt de door de exposanten op PromZ Live ingezonden producten op criteria als originaliteit, toepassingsmogelijkheden, inzetbaarheid, de kosten van het product en de mogelijkheden voor bedrukking of personalisering.

[1] Beursartikelen en strooigoed – Bloeipotloden

In deze categorie: goedbedoelde mini cadeautjes die je (meestal) voor weinig weggeeft, give-away’s, gimmicks et cetera. Bloeipotloden komen letterlijk tot bloei. Een wel heel ludieke manier om het duurzame beleid van een bedrijf onder de aandacht te brengen. Plant het potlood en bloemen, kruiden of groenten gaan daar groeien.

Ingezonden door: BLOOM your message

[2] KantoorartikelenMobielvrije Zone Bordje

Zou er iets bestaan, dat het leven op kantoor dragelijker maakt? De vakjury is van mening dat het gebruik van mobiele telefoons op kantoor aan banden moet worden gelegd. De oplossing voor deze kantoor ergernis: zogenaamde mobielvrije zones. Tsja… Een inzending van een bedrijf dat zich ‘De Kerstmarktspecialist’ noemt, denkt de oplossing te hebben. Een mobielvrije zone bordje voor op tafel.

Lees ook:  10 Beste relatiegeschenken webshops - Winnaar 2018: Maxilia.nl

Ingezonden door: De Kerstmarktspecialist

[3] Sport/outdoor artikelenBobby anti-diefstal rugzak

Deze categorie stond vol met dingen die je gebruikt tijdens het sporten of op de camping / survivaltochten. Denk: dumbbell-bidon, emaille bekers, tech jassen. Of een anti-diefstal rugzak! Dagelijks vinden er blijkbaar 400.000 zakkenrol incidenten wereldwijd plaats. Geen zorgen meer, dit kan jou niet overkomen met de Bobby anti-diefstalrugtas! Een strakke design rugtas met veel verborgen ritsen en vakken.

Ingezonden door: XD Design

[4] Huishoudelijke artikelenXapron leren schorten

Ik denk bij deze categorie benaming als eerste aan gootsteenontstoppers en schuursponsjes. Maar de inzendingen waren mooie decoratieve spullen voor in je woonkamer, slaapkamer, badkamer… en in dit geval de keuken. Deze luxe leren schorten zijn het ultieme tenue voor elke BBQ fanaat, kookgek, creatieve klusser of barista. Ultra hip, en duurzaam: het gaat een leven lang mee.

Ingezonden door: Xapron

[5] OverigWindblocker

Alle producten die niet passen in de andere 4 categorieën vind je hier. Logisch. De Windblocker® is een geheel nieuwe telefoon accessoire voor zowel smartphones als tablets om buiten te telefoneren en onderdrukt tot vrijwel 100% het irriterende geruis van de wind.

Ingezonden door: Windblocker International BV


Wat is PromZ?

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten. Op PromZ.live vind je de nieuwe collecties promotionele producten en hun leveranciers. Elk jaar gaan duizenden ondernemers, marketeers en communicatiedeskundigen hier op zoek naar originele give-aways, gifts en gadgets. Sinds dit jaar is dat de Ahoy in Rotterdam. De vakprijs: PromZ Promotional Product of the Year wordt al ruim 10 jaar toegekend aan de meest opvallende inzendingen van exposanten op deze beurs.

2 gedachten over “Winnaars PromZ Promotional Product of the Year 2017”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.