Houten trofee (beste koop)

Kijk eens wat ik gevonden heb: een houten trofee die je kunt personaliseren met je eigen logo en natuurlijk de naam van de winnaar. Het gewicht van een massief houten award geeft de ontvanger pas echt het gevoel dat hij iets bijzonders ontvangt.

houten trofee bedrukken

Zelfs beter dan ik dacht dat ze eruit zouden zien! Zeer aan te bevelen!

Hier koop je handgemaakte houten trofeeën: ter ere van de prestaties van zeer belangrijke mensen

Ben je op zoek naar een speciale trofee, award, prijs of tombstone die zowel elegant als onderscheidend is? Dan zijn deze handgemaakte trofeeën van massief eikenhout en acrylglas de perfecte keuze. Maar wat maakt ze zo bijzonder? Laten we eens een kijkje nemen.

Het magische samenspel van eikenhout en acrylglas

Deze houten trofeeën combineren de warmte en karakter van eikenhout met de moderne uitstraling van acrylglas. Het resultaat is een verbluffende mix van traditie en moderne stijl die de aandacht trekt. En alsof dat nog niet genoeg is, gebruiken ze UV-printtechnologie om speelse kleuren toe te voegen die de trofeeën tot leven brengen. Dit geeft ze een unieke uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

  • Massief hout (zwaar gewicht) van FSC-goedgekeurde leveranciers.
  • Duurzaam geproduceerd eiken, sapele, iroko of ander hardhout.
  • 100% gerecycled acrylaat en tevens 100% recyclebaar.

Maatwerk houten trofee

Een van de meest opvallende kenmerken van onze moderne trofeeën is de mogelijkheid tot personaliseren. Ik begrijp dat elke trofee uniek moet zijn, daarom kun je deze houten trofeeën op meerdere plekken laten graveren. Of je nu een persoonlijke boodschap, een naam, of een datum wilt toevoegen, alles is mogelijk. En dat is nog niet alles. Je kunt ook de jullie eigen team-, bedrijfs- en sponsorlogo’s toevoegen om de trofeeën nog persoonlijker te maken.

Lees ook:  10 Beste relatiegeschenken webshops - Winnaar 2018: Maxilia.nl

Een trofee gemaakt van hout met uniek uitstraling

Ben je op zoek naar een specifieke maat of kleur die niet in de standaardselectie te vinden is? Geen probleem! Ze bieden ook de mogelijkheid om volledig op maat gemaakte trofeeën te maken. 

Alternatieven

Er zijn nog veel meer mooie awards gemaakt van hout die je kunt laten graveren of bedrukken. Check deze andere onderscheidingen, en kies een formaat of vorm die het beste past bij jouw merk of team.

Lees voor je een houten award koopt nog deze belangrijke tip:

Belangrijke aanleverspecificaties voor je bestelling

Lees dit nog even voor je houten awards gaat kopen! Wil je 100% zeker zijn dat je logo er perfect uitziet op deze gepersonaliseerde houten trofeeën? Lever je logo’s dan aan in vector formaat, zoals *.eps, *.pdf, of *.svg. Maar als je dat niet hebt, of geen tijd, accepteren ze hier ook bestanden met een hoge resolutie in formaten zoals *.jpg, *.png, *.tiff, of *.psd. 


De awards zijn erg mooi en zien er erg professioneel uit. Ik vind dat ze in het echt er precies zo uitzien als op de afbeelding. Kortom, deze handgemaakte trofeeën van eikenhout en acrylglas zijn de perfecte keuze voor een uniek en persoonlijk relatiegeschenk of aandenken. Met maatwerkopties, prachtige kleuren en hoogwaardige materialen, kunt je er zeker van zijn dat je trofeeën de show zullen stelen.