Vertraging? Koffiebeker cadeau!

Een koffiebeker cadeau geven is goedkoop, effectief en je kunt zelfs positief effect sorteren met deze bedrukking tips


De vertragingen op Schiphol, in de meivakantie dit jaar, waren het gesprek van de dag. Ondanks extra voorzorgsmaatregelen maakte de luchthaven een slechte beurt. Want voor veel vakantiegangers die vanaf Schiphol vertrokken was dit een ramp. Vakantiestress en irritaties vlogen je om de oren. Lange rijen bij de incheckbalies, paspoortcontrole, security, de gate en de bagagebanden. Sommige passagiers misten zelfs hun vlucht.

Vertragingen

In de reiswereld zijn vertragingen een onoverkomelijk feit. Het is zo vanzelfsprekend, dat klanten er vaak al onbewust rekening mee houden. Wie is er nog verbaasd als ze op het perron van de NS horen dat de trein vertraagd is? Het enige wat je kunt doen als vervoersmaatschappij of intermediair is je klant op dat moment positief verrassen. Wat dacht je van een kop koffie of thee, en de beker mag je houden!

Geef eens de koffiebeker cadeau. Een kopje warme thee of koffie doet wonderen en sust de gemoederen enigszins. Bijkomend voordeel: een koffiebeker cadeau geven is super goedkoop. De perceptie van de waarde van zo’n koffiebeker ligt veel hoger. Een stijlvolle oplossing voor vertragingen en het beperken van claims.

‘Bakkie troost’

Je koffiebeker cadeau kun je sympathiek maken met een leuke bedrukking. Laat je koffiebekers bedrukken met een positieve boodschap, in je eigen huisstijl. Een bakkie troost bijvoorbeeld. Of een onverwachte ontmoeting met een mede reiziger. Misschien koppel je er een social media actie aan, en maken de gedupeerde reizigers ook nog kans op een grotere prijs. Zo maak je van een vertraging, misschien toch iets leuks…

Lees ook:  Lelijke mokken, truien en sokken

paarse koffiebeker cadeau relatiegeschenk idee bakkie troostgroene koffiebeker cadeau relatiegeschenk idee bedrukking bekeroranje koffiebeker cadeau relatiegeschenk idee roze koffiebeker cadeau tag & win fb actie bedrukking vertraging reizigers relatiegeschenk idee

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.