Utrechtse relatiegeschenken beurs PromZ verhuisd naar Rotterdam

Na ruim 15 jaar verhuist de vakbeurs voor promotionele producten, PromZ Event, van Jaarbeurs Utrecht naar Rotterdam Ahoy. Maar er is meer veranderd dan alleen het onderkomen.

De beursdagen zijn 10 en 11 mei 2017.

Horizontale beurs

PromZ Event wordt PromZ Live. Een breder opgezet evenement, onder meer door de integratie van de vakbeurs relatiegeschenken RelatieZ en een extra grote rol voor het vakgebied actiemarketing, waarvoor afgelopen jaar een pilot werd gedaan met de beurs Je Klant in Beweging.

Festival gevoel

De opvolger van PromZ Event krijgt ook een nieuwe beursindeling, waarbij de bezoeker net als bij een festival verschillende ‘podia’ kan bezoeken. In totaal krijgt PromZ.live zes van dergelijke special interest segmenten: de gadgetzone, de specialistenstraat, het brandz pavilion, het machinepark, de seminarlounge en het actiemarketingplein.

Standhouders presenteren hun aanbod aan promotionele producten, relatiegeschenken en producten en diensten voor actiemarketing. Dit wordt aangevuld met vakinhoudelijke seminars. Daarnaast zal er ruimte zijn voor demonstraties en workshops.

Verhuizing naar Ahoy

De verhuizing naar Ahoy zorgt voor de ruimtelijke en geestelijke vrijheid om het nieuwe concept verder uit te werken. Organisator John Swaab: “Qua sfeer, uitstraling en beleving past Ahoy beter bij wat wij voor ogen hebben. Geen beurs, maar meer een festival dat het voor een bredere groep aan inkopers aantrekkelijk maakt om tijd vrij te maken voor een bezoek. Ook kunnen we veel nieuwe bezoekers verwachten uit regio Groot Rotterdam, een regio die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld.”

Bron: Expovisie

PromZ Event, naar Rotterdam Ahoy
PromZ Event, naar Rotterdam Ahoy
PromZ Event, naar Rotterdam Ahoy
PromZ Event, naar Rotterdam Ahoy
PromZ Event, naar Rotterdam Ahoy
promz event verhuisd van utrecht naar rotterdam ahoy
Lees ook:  Geannuleerde evenementen hoeven geen geannuleerde promotiecampagnes te betekenen

3 gedachten over “Utrechtse relatiegeschenken beurs PromZ verhuisd naar Rotterdam”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.