Datum PromZ Live 2020 verplaatst vanwege Coronavirus

PromZ Live 2020 is verplaatst van 13 en 14 Mei naar 26 en 27 augustus

Vanwege de veiligheidsredenen en het Coronavirus, moet PromZ Live 2020 haar deuren in mei dit jaar gesloten houden. Het nieuws kwam niet als een verrassing, want steeds meer beursorganisaties kiezen ervoor om hun geplande events voorlopig te annuleren of verplaatsen.

Seminars

Er zijn niet alleen standhouders. Tijdens de twee dagen van de beurs in Amsterdam kunnen marketeers, (directie)secretaresses en HR-managers kennis en inspiratie opdoen. Op de seminar agenda van PromZ Live 2020 stonden een aantal bijzondere sprekers. De Inspiratie Arena van dit jaar wordt aangevoerd door Steven Sedee (sponsormanager ING Nederland), Martin de Winter (Hokra) en Futurist Justien Marseille. 

justine marseille spreker seminar promz live 2020

Justien Marseille

Persoonlijk keek ik vooral uit naar het verhaal van Justien Marseille. Want ze probeert in haar seminar een antwoord te geven op één van de meest gestelde vragen van inkopers. Namelijk: “Wat zijn de trends voor de komende tijd?” Niet alleen qua kleur, maar ook voor wat betreft smaak, interessen et cetera. Net als Justien is dit een thema waar we bij dit relatiegeschenk blog altijd veel aandacht aan besteden.

Daarom hoop ik, dat de seminars in Augustus ook gewoon doorgaan.

Standhouders PromZ Live 2020

Ruim 200 leveranciers van relatiegeschenken, gadgets en premiums presenteren op PromZ Live 2020 hun oplossingen, om van jouw campagne een succes te maken. Het is de enige Nederlandse beurs voor iedereen die verantwoordelijk is voor promotionele producten, relatiegeschenken en actiemarketing. Tip: dus ook een leuk ontmoetingsmoment voor branchegenoten en collega’s.

Lees ook:  PROMOGIFT Madrid 2022

Promotionele producten en diensten blijven natuurlijk, ook na de coronavirus crisis een belangrijk middel om merkvoorkeur te creëren en verkoop te stimuleren. Op PromZ Live ontdek je originele alternatieven voor de standaard cadeautjes. Benieuwd? Plaats dan vast de nieuwe datum in je agenda: 26 en 27 augustus 2020!

Meer info over de beurs: PromZ Live