Relatiegeschenk beurs PromZ krijgt in 2018 Rotterdams tintje

Data: 16 en 17 mei Locatie: Rotterdam Ahoy

Relatiegeschenk beurs PromZ Live was vorig jaar al verhuisd van de Jaarbeurs Utrecht naar Ahoy Rotterdam. Dit jaar doen ze er een ‘schepje bovenop’ met 010 Area Live.

Op de relatiegeschenk beurs PromZ Live ontdek je daarom in 2018 alle innovaties en trends op het gebied van live-communicatie én relatiegeschenken.

Logisch

Relatiegeschenken, gifts, goodies en gadgets zijn onlosmakelijk verbonden aan beurzen en events. Het is een logische verbreding van de relatiegeschenk beurs. Volgens de organisator van PromZ.Live wordt 010 Area Live een must voor iedereen die evenementen en bijeenkomsten inzet om in contact te komen met (potentiële) klanten. Of om de band te versterken met zakelijke relaties of tussen de medewerkers. Niet onbelangrijk: de grootste evenementenbeurs Event (17 jaar lang dé evenementenbeurs van Nederland) kondigde in september 2017 aan ermee te stoppen.

Workshops en seminars

rotterdam relatiegeschenk beurs seminars promz

Op beide beurzen wordt ook een seminar programma georganiseerd. Een uitgebreid programma met demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars op het gebied van actiemarketing, loyalty en promotionele producten. Dit keer is het centrale thema ‘The Amazing Interaction of Things’, waarbij je inzicht krijgt in de kracht van tastbare producten als marketing- en communicatiemedium.

Foto’s 2017

PromZ.live 2017

Bezoekersregistratie PromZ.live 2018 geopend

Ben je verantwoordelijk voor relatiemarketing, promotie, of de inkoop van promotionele producten, premiums, kerstpakketten of relatiegeschenken? Ben jij marketingmanager, event manager, HR manager, secretaresse, of directielid? Dan heb je na registratie gratis toegang tot de 17e editie van deze relatiegeschenk beurs. Met de toegangskaart van PromZ.live krijg je op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy ook gratis toegang tot 010 Area Live.

1 gedachte over “Relatiegeschenk beurs PromZ krijgt in 2018 Rotterdams tintje”

Reacties zijn gesloten.