Nieuw: all-in-one mondmasker t-shirt

Het t-shirt met mondmasker is de laatste evolutie in de promotionele textiel industrie

Het is nog maar kort geleden dat we ons bij het zien van foto’s van/uit de drukke ondergrondse van Tokyo verbaasden over al die mondkapjes. “Dat slaat toch nergens op?” dachten we, met van Dissel als wetenschappelijk alibi. 

Inmiddels is dat wel anders geworden. Mondkapjes zijn hét beschermingsmiddel, dat iedereen in huis heeft en ( meestal) gebruikt als dat verstandig is. Maar het blijven ondingen natuurlijk. 

coronaproof tshirt all in one mondkapje shirt kraag

Mondkapjes, van PBM tot fashion statement

Desalniettemin evolueren mondmaskers in rap tempo tot fashion statements én promo-items. We kenden de hoodies met ingebouwde kussentjes voor powernaps al. En dus verbaast het eigenlijk niet, dat creatieve ondernemers  een aantal promotrends fraai weten te combineren.

Dit Badger Sportswear sweatshirt met ‘ingebouwd’ masker is daar een fraai voorbeeld van, dat snel navolging kreeg. Zoals bij g95 dat zelfs voor een avondje uit fraaie beschermende accessoires biedt.

hoodie mondkapje
Biohoodie met ingebouwde G95 filtration technology

Het spreekt voor zich dat daarvoor stoffen met antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen gebruikt worden. Hoewel de werkzaamheid van dergelijke producten nog onzeker is, groeide de markt van antimicrobiële kleding enorm.

Gecombineerd met extra functionaliteiten als hi-vis trim, waterafstotende of waterdichte finish, ademend vermogen, UV-bescherming en vlotte vochtafvoer wordt zo’n kledingstuk een waardige drager voor jullie brand en boodschap! 

Game changer in bedrijfskleding / werkkleding branche

Je kunt je voorstellen dat de geïntegreerde mondmaskers in werkkleding, ook een kostenbesparing kan opleveren. Veel zorginstellingen en bedrijven voorzien dagelijks hun medewerkers van nieuwe wegwerp monkapjes. Het mondmasker t-shirt of de mondmasker trui is daar een duurzame oplossing voor.

Lees ook:  Alle belangrijke kerstpakketten trends 2020
Coronaproof goodiebox

Trouwens… Samen met andere pandemiebenodigdheden als handgels en ‘veilige’ deuropeners (enz.) vullen deze ‘coronaproof’ t-shirts ook  een aardige giftbox of goodiebag!