Capuchontrui met opblaasbaar nekkussentje. Gun je klant een tukje.

Heb je wel eens ergens krom gelegen terwijl je wilde slapen? Dan ken je dit gevoel.

De Sleep Hoodie van Aros is een capuchontrui met opblaasbaar nekkussentje. Blaas hem op, en je kunt overal een dutje doen.

Reizigers relatiegeschenk

Grote ergernis van reizigers: vertragingen. Wanneer de aankomstvertraging langer is dan drie uur heeft een klant recht op een schadevergoeding. Die claims beginnen bij €250,-. Een vriendelijk gebaar kan op die momenten wonderen verrichten.

Toon inlevingsvermogen. Een gestrandde reiziger zit in eerste instantie ook niet te wachten op een vergoeding. Hij wil weer op weg. Maak het dan in de tussentijd zo comfortabel mogelijk. Als je deze capuchontrui met opblaasbaar nekkussentje weggeeft zal je klant dat niet snel vergeten.

Powernap op kantoor

Hij kon ook wel een Sleep Hoodie gebruiken. Idereen kent ondertussen de Virgin medewerker die op kantoor even een tukje wilde doen. Hij verrast werd wakker gemaakt door niemand minder dan zijn eigen baas: Richard Branson. De grappige foto ging wereldwijd viral.

powernap sleeping hoodie richard branson
Virgin Australia

In eerste instantie denk je: pijnlijk! Maar in alle eerlijkheid moet gezegd worden dat deze jongen op stand-by stond. En aan het bijkomen was van een drukke shift. Zijn powernap was dus eigenlijk zeer terecht.

De powernap is eigenlijk een verkorte siësta. Met een powernap kun je in korte tijd je lichaam en brein een opkikker geven. Een kort dutje van 5 minuten is soms al genoeg om weer fris verder te werken.

 

Lees ook:  Ritter Sport World of Chocolate-activering Frankfurt Airport

2 gedachten over “Capuchontrui met opblaasbaar nekkussentje. Gun je klant een tukje.”

  1. Hoi Monique, de consumentenprijs is vanaf $79 per stuk. Neem contact op voor meer info.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.