Persoonsgebonden mondkapje: grappig mondmasker!

Super grappig mondmasker bedrukt met foto van je gezicht!

Wie kijkt nog vreemd op wanneer de buurvrouw met een mondkapje de deur uitgaat? Mensen met mondkapjes en mondmaskers, het zal ook in ons land onderdeel van het normale straatbeeld worden.

Rotterdams reclamebureau Branie, moet toch eventjes wennen aan dit vooruitzicht. Zitten we straks als surrogaat bankovervallers in het openbaar vervoer? Daarom bedachten ze dit vrolijke mondmasker: bedrukt met een foto van je gezicht.

Heeft je collega dezelfde uitdrukking, als al die andere collega’s?

foto mondkapjes bedrukken 1
grappige mondkapjes bedrukt met foto gezicht lachen
grappig mondmasker foto bedrukt lachen

Oogcontact

Door het dragen van mondmaskers bedekken we een belangrijk gedeelte van ons gezicht. Dat maakt het lastig om iemands stemming in te schatten. Ligt er nu een vrolijke groet of een stil verwijt op het gezicht? Je kunt alleen uitgaan van het oogcontact. Of handgebaren.

kerstpakketten trends 2020 corona

Moet je dit zien…

Vind jij de standaard mondmaskers ook maar saai? Check deze foute kerstmondkapjes!

Mondmasker bedrukken

Duitse Bundesliga-clubs, en nu ook FC Utrecht verkopen in hun fanshops logo mondkapjes. Sommige voetbalclubs doneren alle opbrengsten aan goede Covid-doelen, andere gebruiken de inkomsten om de eigen kas te spekken.

fortuna dusseldorf mondkapje corona voetbal merchandising

Hoeveel informatie missen we eigenlijk, zo tussen neus en lippen? De oplossing voor dit probleem? Het ‘persoonsgebonden’ mondkapje.

Een grappig mondmasker bedrukt met de foto van je gezicht. Ik vind het een leuk idee! Zorg wel dat je voor elke stemming een apart mondmasker bij de hand hebt.

Lees ook:  Wiersema's bedrukte etenswaren in 'Sponsored By'