Foute kerst mondkapjes

Moet je dit zien… 👀

Steel deze kerst de show, met foute kerst mondkapjes!

Vier de feestdagen veilig en in stijl met het foute kerstkapje, of kerstmondkapje. Dit lijkt mij een super grappig corona kerstgeschenk. Superfoute kerstmondmaskers matchen perfect met een foute kersttrui. Hiermee kun je goed voor de dag komen:

Prijs foute kerst mondkapjes

Altijd al gedroomd van een volle baard met kerstballen? Voor € 15,- inclusief verzendkosten kan die droom werkelijkheid worden! Bestel je eigen foute kerst mondkapjes via Bol!

Veilig kerstdiner

Veel mensen vinden standaard mondkapjes een beetje saai. Of deze foute mondkapjes goedgekeurd zijn door het OMT, dat vraag ik mij ernstig af. Dus het predicaat coronaproof durf ik hier niet aan te geven. maar als gimmick op 1,5 meter afstand lijkt het mij in elk geval geen probleem. Bij een vrolijke kerst, hoort een vrolijk mondmasker!

 Hét (foute) kerst mondkapje voor de feestdagen

Foute kerst mondkapjes Radio 538

kerst mondkapje coen sander show radio 538

De Coen en Sander Show met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga is een radioprogramma op radio 538. Begin deze maand, werden de eerste kerstmondkapjes, live in de uitzending, cadeau gegeven aan Sander. Bekijk hieronder in het filmpje Sander’s ervaring met de foute mondkapjes:

Grappig corona kerstgeschenk, mag dat?

Het idee van deze geinige mondkapjes vind ik persoonlijk briljant. Zie ook deze grappige mondmaskers. Dan rest alleen nog de vraag, voor sommigen, of je dit ethisch gezien kunt maken. Ja, ook daar is natuurlijk discussie over.

Men vroeg zich een paar maanden geleden nog af je een crisis-gerelateerd product zoals een mondkapje als fashion statement mag gebruiken. Eerlijk gezegd is die discussie geen topic meer. Nu mondkapjes onderdeel worden van het normale straatbeeld, voorzien trendvoorspellers dat ze daarmee zo alledaags worden als een jas of een pet.

Lees ook:  Krathaak neemt elk bierkrat op de fiets mee

Kortom. Always look on the bright side of life!