Borat mondmasker

DM campagne met Borat Mondmaskers ter promotie van Borat 2

Eindelijk: het Borat Mondmasker! Veertien jaar na de eerste film keert het personage van Sacha Baron Cohen terug in Borat 2. Niet in een neon groene mankini.  In plaats daarvan is Borat gekleed in een weinig verhullend blauw chirurgisch gezichtsmasker.

borat mondmasker mankini borat 2 promotie

Het Borat Mondmasker werd ingezet als promotioneel product in een Direct Mail campagne, gericht op influencers en filmrecensenten. Het grappige Borat mondkapje is een directe knipoog naar de Corona pandemie, en de onvergetelijke gebeurtenissen van 2020.

Reacties

Amerikaanse filmrecensent Sean Burns liet op Twitter zien welk nieuwe promotionele product hij thuis bezorgd kreeg. Zijn vraag aan ons: “Wat krijg ik als ik dat ding echt omdoe?”

Wat krijg ik als ik dat ding echt omdoe?

Sean Burns
 borat mondmasker direct mailing amazon prim

Tip: Dit mondmasker is duidelijk NSFW. Maar start gerust je eigen challenge met grappige of foute kerstmondkapjes in de volgende meeting. Wie durft?

Mega inflatable Borat

Een gigantische opblaasbare Borat (gekleed in enkel zijn mondkapje) drijft over de Thames in het centrum van London (Bron).

Borat merchandise

‘Borat’ is terug met een nieuwe versie van zijn legendarische ‘mankini’. De Borat mankini, het ‘mode’-item van Sacha Cohen, werd wereldberoemd dankzij zijn grensverleggende eerste film. Borat duikt met zijn mankini in een rivier tijdens zijn reis naar de Verenigde Staten. In Nederland is Borat 2 sinds 23 oktober 2020 te zien op Amazon Prime Video. Bekijk hier de trailer:

Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan