McDonald’s rookmelder: de McDelivery Detector

Het avondeten laten aanbranden? Geen zorgen! McDonald’s is hier met de McDelivery Detector. De rookmelder die automatisch McDonald’s bestelt als je je eten verbrandt.

Winactie voor McDonald’s rookmelder zet hun bezorgservice op de kaart

Er zijn om precies te zijn slechts 6 McDonald’s rookmelders gemaakt. Nederlandse klanten van het fastfoodrestaurant konden kans maken op de unieke rookmelder in de vorm van de BigMac door hun grappigste kookfoutje te delen in de McDonald’s App.

Zo werkt de McDelivery Detector

Het apparaatje wordt door McDonald’s zelf omschreven als de ultieme must-have gadget voor thuiskoks. De McDelivery Detector werkt als volgt: als gelukkige winnaar van het apparaat, kan je een QR-code scannen en jouw favoriete maaltijd invoeren op de website. Als de rookdetector afgaat en je avondeten is verpest, ontvang je een sms met de vraag of je McDelivery willen bestellen. Na bevestiging stuurt de rookmelder een signaal naar het dichtstbijzijnde McDonald’s-restaurant met je favoriete bestelling.

mcdonalds rookmelder gadget giveaway
McDonalds rook melder McDelivery Detector

Eigen rookalarm

Als de McDelivery Detector afgaat, hoor je in plaats van een irritant piepgeluid de klassieke McDonald’s ‘I’m loving it!’ tune. Verantwoordelijk voor de productie was softwarebedrijf Robot Kittens in Hilversum. Verder hebben megewerkt TBWA\Neboko en TBWA\X en Vigics.

Lees ook:  McDonald's Foute kersttrui win je op Getaway Island