KFC merchandise vliegt als gebraden kippetjes de winkel uit

KFC weet ons steeds weer te verrassen met rare maar inspirerende acties. Eerder rapporteerden we hier al over lippenstift met een Hot-Wings smaakje, onsmakelijk bedrukte Crocs, en een naar [waarom niet jullie product/dienst ruikende] geurkaars. Ze hebben nu voor het derde jaar in successie het openhaardblok van stal gehaald dat, je verwacht het niet, ruikt naar gefrituurde kip!

Het KFC openhaardblok

Daarmee sluiten ze naadloos aan bij de herfst en de aanstaande winter, die zeker in dit lockdown-jaar extra veel behoefte opwekt naar gezellig knabbelen bij het openhaardvuur. Of de buitenbarbecue, natuurlijk.  KFC verzon dit geinige cadeautje in 2018 samen met Envirolog (de naam zegt het al: geen schadelijke uitstoot – duh?). En bracht het als ‘limited edition’, zodat erom gevochten zou worden. En inderdaad, binnen een paar uur was het uitverkocht. Omdat er veel navraag was, besloten ze een tweede serie te produceren in 2019, met hetzelfde effect; en eind oktober werd aangekondigd dat ook dit jaar weer een beperkt aantal haardblokken te koop zou zijn via kanalen als Walmart etc. 

De Limited Edition KFC 11 Herbs & Spices firelog, geschikt voor voor open haarden, vuurkorven en houtkachels laat je hele huis of tuin ruiken naar vettige gebakken kip. Wie wil dat nou niet? Gelukkig waarschuwt de verpakking dat “het verbranden van dit haardblok kan resulteren in een onstilbaar verlangen naar gebakken kip!”

Prijs

Om ons rampnajaar iets draaglijker te maken, werd de prijs verlaagd, van $19,98 naar $15,88. Nog steeds een beste prijs, voor een ding dat waarschijnlijk vooral als surprise gegeven zal worden. 

Lees ook:  SHOW 'EM WHAT YOU GOT! Fiets veilig en zelfverzekerd door het verkeer met siliconen fietslamp led ballen.

En dan ook nog een geil vakantiefimpje! 

Naast dit geurblok komt KFC nu met nog een andere verbijsterende feestdagen-gimmick. Afgelopen maandag kondigde Kentucky Fried Chicken aan dat het ‘de perfecte afleiding’ voor ons bezwaard gemoed heeft bedacht. Een originele ‘film’ over een ‘hete vakantie-liefdesaffaire’ tussen ‘Colonel Harland Sanders ( de oprichter van KFC) en een ‘ jonge erfgename.

Trailer ‘A Recipe for Seduction’

Die erfgename (spoiler alert!) moet eigenlijk trouwen met een door haar moeder uitgekozen suitable candidate. Maar dan ontmoet zij de gedecideerde kolonel die haar weet te verleiden met zijn geheime kipreceptuur. 

‘A Recipe for Seduction’ vertelt dit originele verhaal in 15 minuten “vol mysterie, spanning, verraad en misleiding”,  het geheel in walmen van gebakken kip.  Vermoedelijk heel veel gebakken kip. De première is op 13 december 2020. 

Om extra te genieten van de glamoureuze damesroman-met-een-geurtje raadt KFC de kijkers aan om een paar chicken wings o.i.d te laten bezorgen tijdens het kijken, graag met partner Uber Eats. Bestel je voor meer dan $ 20, dan krijg je gratis zes extra crispy tenders gratis.

poster A Recipe for Seduction

Uitverkocht

Helaas zijn de haardblokken al weer uitverkocht – die vlogen ook dit jaar wederom als gebraden kippetjes de magazijnen uit. Anders was de kijkervaring helemaal gelukzalig geweest…