Nieuw: Hygiënesleutel bedrukken (coronaproof gadget)

hygienensleutel bedrukken logo coronaproof gadget idee

De hygiënesleutel stelt gebruikers in staat om hygiënisch en contactloos deuren te openen en op knoppen te drukken.

Je kunt de hygiënesleutel bedrukken met je logo of een reclameboodschap. En tegelijkertijd personeel of klanten een veiliger gevoel geven. Want dankzij deze gadget kunnen ze deuren openen, een pincode invoeren of op deurbellen drukken: zonder direct contact met de handen te maken.

hygienesleutel corona gadget sleutelhanger antibacterieel
Knopjes indrukken en deuren openen: met minimale kans op besmetting

Je hoeft geen smetvrees te hebben om dit te begrijpen. Want iedereen kent de smoezelige, besmette deurklinken, pinautomaten en knoppen die je tegenkomt in het OV en in andere openbare ruimtes. Wie maakt nou eigenlijk die gore knopjes van de geldautomaat schoon? En hoe vaak? Als je dat ook ranzig vindt, is er nu een eenvoudig maar effectieve oplossing voor dit problee. De hygiënesleutel.

Waarom is dit een goed idee?

De hygiënesleutel bedrukken met je logo is een goed idee. Want het is een praktische gadget, dat je klanten of personeel een veiliger gevoel kan geven. We moeten allemaal gaan wennen aan de anderhalve meter samenleving, en ons gedrag daar op aanpassen.

  • Betaalbaar (Vanaf €0.75 p.st.)
  • Praktisch (Gebruik hem als sleutelhanger)
  • Relevant (Veel mensen zijn bezorgd over de veiligheid van hun omgeving)

Hoe fijn is Dat? Nooit meer knopjes in openbare ruimtes aan te hoeven raken met je vingers!

Hygiënesleutel bedrukken met je logo

Deze promotionele hygiëne sleutels zijn vervaardigd uit versterkt materiaal (ABS plastic) voor extra duurzaamheid. De gadget wordt geleverd als sleutelhanger, en indien gewenst: bedrukt met je logo of boodschap. Dat kan door middel van tampondruk of full color digitaal druk.

Ontwerp

Op je handen liften nogal wat bacillen en bacteriën mee. Daarom wil je vooral nu, zoveel mogelijk direct contact vermijden. De hygiëne sleutel is speciaal ontworpen om om ronde handvatten te ‘haken’. Dankzij de lus, kan de gebruiker eenvoudig één of twee vingers erin steken om de sleutel te bedienen.

Tip: heb je een 3D printer? Maak gebruik van dit gratis ontwerp voor een COVID-19 button pusher.

Een nadeel van dit ontwerp is, dat je er niet gemakkelijk zo’n plakkerige stang in een bus of tram mee kunt vastpakken. Daarvoor is de smetvrees sleutelhanger, die ik eerder heb gespot, misschien iets beter geschikt. Maar toch is het een leuke gadget! Gebruik het om besmetting te beperken, je kantoor coronaproof te maken en het gevoel van veiligheid on personeel te verhogen.

Meer info: PF Concept

Geschenk goeroe, gadget fanaat en branding baas.
Terug omhoog