Kanjer koek kado voor medewerkers UBN

Uitzendbureau UBN geeft Kanjer stroopwafels kado aan medewerkers voor Nationale Complimentendag 2022

Vandaag las ik in een plaatselijke krant onderstaand berichtje van een uitzendbureau over het geven van complimenten aan personeel.

1 maart is het zover, Nationale Complimentendag! Een dag die in het teken staat van het tonen van waardering en het geven van erkenning. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt het toch vaak te weinig te gebeuren. Terwijl het geven van complimenten veel kan opleveren, zeker op de werkvloer!

Het geeft vertrouwen én zo laat je als werkgever zien dat je inzet waardeert. Het motiveert je collega’s dus ook om zich in te zetten voor jouw organisatie. En laten we eerlijk zijn, wie vindt het nou niet leuk om iets positiefs over zichzelf te horen?

Daarom zet UBN Uitzendbureau haar medewerkers graag éxtra in het zonnetje op Complimentendag. Dit doen wij door complimenten uit te delen aan iedereen die zich voor of via UBN inzet. We zijn tenslotte hartstikke blij met deze kanjers!

UBN Uitzendbureau
kanjer stroopwafel relatiegeschenk complimentendag
Kanjer koek als relatiegeschenk: een stroopwafel van groot formaat.

Je hebt het hele verhaal gelezen, Kanjer! Nu is het jouw beurt. Tover vandaag nog een mooie glimlach op het gezicht van jouw collega. Misschien met een lekkere Kanjer koek erbij of Complimints? Check onze 5 compliment geschenken tips voor Nationale Complimentendag. Van de het woordje ‘kanjer’ kan ik persoonlijk een beetje jeuk krijgen. Maar het is wel een aardig relatiegeschenk idee. En het feit dat ze dit bericht ook delen met media partners laat zien dat ze bij UBN de kracht van het relatiegeschenk perfect weten te benutten. Bravo!