Gratis Jimmy John’s broodje voor afgestudeerden via instagram

Social gifting: Fastfoodketen geeft via Instagram gratis-broodje aan 2020 grads

Fastfoodketen Jimmy John’s gaf eind mei 2020 promocodes weg aan succesrijke scholieren in de US of A. Jimmy John’s voegt zich bij verschillende andere fastfoodketens, restaurants en bedrijven in hun missie om afgestudeerden ten tijde van de coronacrisis op te vrolijken.

gratis broodje jimmy john instagram actie
Wat is Engels toch een heerlijk concieze taal. ‘2020 Grads’ versus ‘jongelui die in 20920 geslaagd zijn voor hun eindexamen middelbare school’?

Hoe werkt het?

Om zo’n promotiecode – voor een gratis  ‘little John’ broodje – te scoren, moesten de kandidaten een tijdje @jimmyjohns op Instagram volgen, tot het merk op donderdag 21 mei 2020 om 11:00 een speciale aankondiging deed: vanaf dat moment kregen 2020 on-line bestellers een unieke promotiecode voor een gratis Little John-sandwich. Lil Jon zelf feliciteerde de gelukkige winnaars met een speciaal voor de gelegenheid geproduceerde video.

In een poging om het afstuderen gedenkwaardiger te maken voor studenten, kun je als een gratis Jimmy John’s sub scoren!

Social gifting

Door gebruik te maken van social media, kun je klanten bereiken en kortingscodes distribueren of premiums en gratis cadeau acties promoten. We noemen dat social gifting. Het is een groot fenomeen in China. Daarom proberen Facebook en TikTok ‘social gifting, ook in het westen populair te maken.

Lees ook:  Coronaproof notitieboek bedrukken?