Dit is wat gebeurde toen een Lady Gaga-fan FedEx in de maling nam

FedEx reageert serieus op hilarische bezorgklachten over Lady Gaga-promotiestunt

Lady Gaga, Mother Monster of Merchandise, gaf bij haar nieuwe album Chromatica niet alleen roze strings weg. Ze verzon nóg een aardige promotiestunt. Op Instagram kondigde ze aan in hoogsteigen persoon exemplaren van het nieuwe album te zullen leveren “to every retailer around the world”.

Alleen al die toevoeging maakte duidelijk dat het weer een typisch Gaga Grapje was. Maar dat weerhield haar little monsters er niet van om het spel mee te spelen en… formeel te klagen over de bezorgpraktijken van Gaga bij pakketbezorger FedEx, dat (zogenaamd) helemaal niets te maken had met haar actie.

Een fan retweette een van de foto’s van Gaga op het @ FedExHelp-account op Twitter en schreef: ‘Deze vrouw heeft me bijna overreden, terwijl ze bij mij in de straat pakketten voor jullie bezorgde. Ik heb gelukkig haar nummerbord kunnen noteren: ‘PSSYWGN’. Fedex, treed op tegen die chauffeur!”

Deze vrouw heeft me bijna overreden, terwijl ze bij mij in de straat pakketten voor jullie bezorgde

En, je verwacht het niet: een vertegenwoordiger van het bedrijf reageerde serieus, en tweette terug: “Het spijt me te horen van dit incident. DM zoveel mogelijk informatie. Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, trucknummer en of het een FedEx Express-, Ground- of Home Delivery-truck was, zodat ik dit aan het betreffende station kan melden.”

Deze vrouw heeft me bijna overreden, terwijl ze bij mij in de straat pakketten voor jullie bezorgde

Een andere fan reageerde op het bericht: “Diezelfde vrouw gooide trouwens een pakje naar mijn hoofd en schreeuwde het f-woord”. Ook zij ontving formele verontschuldigingen van @FedExHelp.

lady gaga fedex bezorger twitter promotie stunt chromatica
Serieus: ziet dit er uit als een postbode?
Lees ook:  George Harrisons kabouters terug als influencer gift