Rolling Stones chocolade

De Stones, hebben aan hun assortiment merchandise nu ook Rolling Stones chocolade toegevoegd.

Uiteraard is de chocola geïnspireerd op hun logo en liedjes. Je zou denken dat ze inmiddels op hun lauweren kunnen rusten. Maar blijkbaar is hun onstilbare arbeidsethos nog lang niet uitgewerkt.

‘Brown Sugar’ en ‘Cherry Red’

Inmiddels zijn de Stones meer brand dan band. Het Stones-logo is inmiddels haast even iconisch als hun naam en muziek. Nadat ze vorig jaar hun eigen fysieke merchandise-winkel in de Londense Carnaby Street openden, is hun volgende merchandise-project van start gegaan. Een reeks branded chocoladerepen geïnspireerd op songtitels en teksten als ‘Brown Sugar’ en ‘Cherry Red’. 

rolling stones reep chocola ingredienten

Uitgestoken tong

De uitgestoken tong is en blijft iconisch. In termen van branding en uitmelken van brands zijn de Stones even succesvolle marketeers als muzikanten: zelfs al zouden ze morgen stoppen met muziek maken, dan zou hun ‘brand’ nog jaren goud waard blijven. Dat bewijst eens te meer het overweldigend succes van deze nieuwe smakelijke loot aan het Stones-imperium.

Chocolade snuiven

Het is trouwens niet de eerste keer dat ‘The World’s Greatest Rock & Roll Band’ in de kijker staat met chocolade. Voor de 60ste verjaardag van Ron Wood en de 66ste verjaardag van Charlie Watts kwamen The Stones in 2007 naar België. Topkok Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone lieten de Stones chocola snuiven en tequilapralines eten. Klinkt raar, is het ook.

Lees ook:  Mascotte Olympische spelen 2024: rode muts op sneakers