5 x origineel kerstgebak cadeau

Gepersonaliseerde gebakjes: speciaal voor de kerst vergadering, xmas sales pitch en de kerstborrel.

Waar vind je leuke kerst taarten en originele kerstgebak cadeaus voor personeel of zakenrelaties?

Wil je personeel of klanten verrassen met een lekker kerstgebak cadeau? Maar je weet niet wat, en waar? Gelukkig struinen wij (letterlijk) dagelijks het internet af op zoek naar de lekkerste relatiegeschenken. En dan kijken we verder dan de traditionele kerststol, panettone of kerstkrans.

Hier zijn vijf originele voorbeelden van kerst traktaties waar je indruk mee gaat maken. De ideetjes zijn gevonden op taartenwinkel.nl, onze ervaring met deze leverancier is trouwens dik voldoende. Ik heb (waar mogelijk) ook een prijsvergelijking gemaakt met taartenwinkel en andere aanbieders.

kerstboom brownies relatiegeschenk verpakking craft brievenbusdoos

Kerstboom brownies ( 6 personen)

Hoe vet is dit. Mega vet. Brownies in de vorm van een kerstboompje, met lijntjes van chocolade én kerstballen. Laat de Kerstboom brownies personaliseren met:

xmas donuts kerstgebak personeel kerstborrel

XMAS donuts ( 6 personen)

Ho! Ho! Ho! Met deze donuts zet je kerstsfeer goed neer. Kerstboompjes, chocolade wanten én natuurlijk mag de riem van de kerstman niet ontbreken! De vers gebakken donuts worden met de hand gevuld, daarna gedipt in chocolade en vervolgens versierd met kerstdecoraties.

kerst cupcakes relatiegeschenk vergadering gebak

Kerst cupcakes ( 6 personen)

Groene kerstboom cupcakes en cupcakes met kerstmannen. Het voordeel van een cupcake is dat je die coronaproof kunt uitdelen. En ze zijn redelijk goed handelbaar aan de vergadertafel, in vergelijking met de tompouce.

kerstman gebak relatiegeschenk kerst vergadering traktatie

Kerstman gebak ( 9 personen)

Is het de buik van een kerstman? Nee. Het is een sloffenbodem, gevuld met amandelspijs & een luchtige mousse vulling afgewerkt als de “buik” van de kerstman. Riem is gemaakt van chocolade en marsepein. Geinig.

Kerst gebak personaliseren

Alle kersttraktaties zijn te personaliseren. Bijvoorbeeld met een persoonlijke tekst op de bijgeleverde kaart, een print op het gebak, of een persoonlijke brief geprint in kleur en bijgeleverd in een envelop. Doe dit sowieso. Dan maak je het ‘werk’ rondom de kerstdagen extra gezellig.

Leuk, wat heb je nog meer? 

Naast deze originele kerstgebak relatiegeschenken zijn er ook kerst macarons, een kerst amandelkrans, verse vlaaien en slagroomtaarten met kerstversiering en kerstige petit fours. Een klassieker is de Dudok Appeltaart. Dat is een rijk gevulde appeltaart van bijna 3 kilo. Bam! 

Ervaring Taartenwinkel relatiegeschenken 

Omdat in alle gevallen Taartenwinkel.nl de meest voordelige keuze is, leek het mij nuttig hier onze ervaring over te delen. Ik heb diverse keren via hen besteld, en moet zeggen dat de kwaliteit van Taartenwinkel goed in orde is. Ze leveren super snel, wat fijn is als je last minute nog bedrukte taartjes nodig hebt voor een sales pitch of feestelijke vergadering. En dan bedoel ik voor 17.00uur besteld, volgende dag bezorgd. 

Omdat ze met speciale koeriers werken ben je ervan verzekerd dat er niet met je pakketje gesmeten wordt. Tijdens het bestelproces kun je een tijdslot kiezen voor de levering. Daarnaast wordt het verse gebak zeer professioneel verpakt en met koelelementen op temperatuur gehouden. Bij vragen kun je ze bellen, en dan helpen ze je door het online bestelproces. Ik had bijvoorbeeld een vraag over het uploaden van een logo.