Originele kerstverpakking Marvinpac

Have yourself a Czechy Christmas 

Partners van dit verpakkingsbedrijf ontvingen typisch Tsjechische kerstgeschenken in een originele giftbox

Marvinpac is een wereldwijde speler in de verpakkingsindustrie. Marvinpac Group heeft 230 mensen in dienst en beheert 2 productielocaties van respectievelijk 10.000 m² en 13.000 m² in Zwitserland en Tsjechië. Daarnaast is er ook een strategisch sourcing platform in China. Dat ze hier creatief zijn op het gebied van relatiemarketing én verpakkingen laten ze duidelijk zien met de originele kerstverpakking in de vorm van de Tsjechische vlag. 

Inhoud kerstgeschenk:

  • Persoonlijke kerstkaart (binnenkant deksel)
  • Traditionele Tsjechische kerstversiering voor de kerstboom
  • Zakje glühwein-kruiden
  • Drie verschillende kerst koekjes uitsteekvormen

Dit jaar was echt een uitdaging voor ons allemaal en we willen graag onze dankbaarheid tonen door een geschenkset te creëren met een vleugje Tsjechische kerstsfeer. We hebben gespeeld met onze nationale kleuren, vlag en essentiële Tsjechische kerstgeschenken, om een warme Tsjechische kerstsfeer te creëren bij u thuis, wereldwijd.

Marvinpac

Unboxing video

Geschenkverpakking in de vorm van een vlag

Tsjechen zijn liefhebbers van kerst en de bijbehorende kersttradities worden bij vele families gekoesterd. Misschien dat daarom de inhoud van dit kerstgeschenk verre van origineel is. Maar de verpakking maakt er dan toch een leuk kerstcadeau van. Hiermee benadrukt de specialist in verpakkingen hun creativiteit en hun Tsjechische roots.

Originele kerstverpakking bestellen

Benieuwd wat zoiets kost? Je hoeft gelukkig niet bij een verpakkingsbedrijf te werken om prachtige doosjes op maat te maken voor je giveaways of kerstgeschenken. Bekijk onze tips voor goedkoop doosjes bedrukken in kleine oplage. Heel veel leuke voorbeelden van goedkoop bedrukte doosjes en tips & ideeën waar je rekening mee kan houden bij het bedrukken van doosjes.