Kerstballen bedrukken: origineel kerstcadeau

Met bedrukte kerstballen geef je klanten, collega’s en partners een feestelijk kerstcadeau. Laat je inspireren door een paar leuke voorbeelden van bedrukte kerstballen. Er is zelfs een platte brievenbus kerstbal, als je een opvallende direct mailing actie wil optuigen.

Kerstballen bedrukken met logo of een grappige tekst: leuke voorbeelden, originele toepassingen en kosten.

Tip voor een coole corporate kerstsfeer: Waarom geen gepersonaliseerde logo kerstballen bestellen, voor de kantoor kerstbomen in de kantine?

Voorbeelden bedrukte kerstballen

coca cola kerstbal bedrukt logo rood

Al sinds 1920 vormen Coca-Cola en kerstmis een onafscheidelijk duo. Daarom is dit een goed voorbeeld van een merk dat logischerwijs kerstballen heeft laten bedrukken.

bedrukte kerstbal voorbeeld disney frozen

Disney is een merk dat onlosmakelijk verbonden is aan kerstmis. Dus kerstballen met hun logo zijn een logische combinatie.

platte kerstbal logo brievenbus kerstballen

Een ronde afgeplatte kerstbal, die ‘door een brievenbus past’. Een origineel direct mail product!

tmobile logo kerstbal voorbeeld

Wat als jouw bedrijf mensen dichter bij elkaar brengt, is dat geen mooie kerstgedachte?

kerstballen bedrukken voorbeeld teksten rumag

RUMAG bedenkt geinige teksten en drukt dat op vanalles en nog wat. Ook kerstballen voorzien ze van hun typische one-liners.

kerstballen spaaractie supermarkt

Kerstmis, of de feestdagen, is het topseizoen voor o.a. supermarkten. Er worden record omzetten gemaakt. Met een kerstbal spaaractie kun je de sales resultaten nog meer stimuleren.

viberator kerstbal

Laat een kerstbal maken in een opvallende vorm. Misschien is deze viberator kerstbal iets te uitdagend voor je. Kies dan iets wat beter bij jullie merk past.

Originele toepassingen logo kerstballen

Veel bedrijven zetten de logo kerstbal simpelweg in als een cadeautje. Maar je kunt veel meer met een bedrukte kerstbal! Een paar leuke ideeën waar je bedrukte kerstballen voor kunt gebruiken.

 1. Geef kerstballen als kerstcadeau voor partners / leveranciers, klanten / relaties, collega’s / personeel. En geef er glitters met lijm bij om er een DIY kerstbal pakket van te maken.
 2. Versier de kerstbomen van je kantoorruimte, receptie of kantine met logo kerstballen. Voor een coole corporate kerstsfeer.
 3. Geef een gratis bedrukte kerstbal cadeau bij aankoop van je product of dienst: een leuk extraatje.
 4. Bedruk de kerstballen met het logo van een sponsor of de organisator van je kerstevenement of kerstmarkt.
 5. Maak een speciale reeks bedrukte kerstballen, en organiseer een spaaractie: verzamel ze allemaal!
 6. Bedruk de kerstballen met kerstwensen, en doneer ze aan een goed doel.
Lees ook:  Kerstpakketten kopen op Bol.com

Druktechnieken logo kerstballen

Kerstballen worden door middel van tampondruk gepersonaliseerd. Meestal beperkt zich dat tot 4 verschillende kleuren. Maar professionele leveranciers kunnen je kerstbal bedrukken in wel 10 verschillende kleuren.

Een kijkje in de kerstballenfabriek Euronatal in Portugal

Er zijn verschillende leveranciers actief in de markt voor kerstballen. De plastic ballen komen uit Azië. In Europa is Euronatal de meest bekende fabrikant van glazen kerstballen. Hun logo kerstballen worden wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen. Bekijk hieronder een filmpje over de productie:

Plastic of glazen kerstballen?

Het voordeel van plastic kerstballen is logisch: die zijn minder breekbaar. Plastic kerstballen gaan daarom ook langer mee dan glazen ballen. Maar waarom zou je dan voor glas willen kiezen? Eerlijk gezegd is dit een kwestie van smaak. Al heeft een glazen kerstbal wel een wat mooiere, sjiekere uitstraling. Veder is het bedrukbare oppervlak ook iets groter bij glazen kerstballen.

Kerstballen bedrukken: wat kost het?

Een kleine oplage kerstballen vanaf 9 stuks. Of grotere oplages tot 1.000 stuks zijn online te bestellen. Kies je oplage en bereken hieronder je kosten:

Bedrukte kerstballen kleine oplage

Van 9 tot een oplage van 99 stuks

 • Kunststof
 • Diameter 8 cm
 • Bedrukbaar oppervlak 35 x 35 mm

Bedrukte kerstballen grote oplage

Vanaf 100 stuks

 • Glas
 • Diameter 8 cm
 • Bedrukbaar oppervlak 65 x 65 mm